[Welcome Seiten] 巴塞隆拿球迷討論區 (330)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
📢 ¦ @ClubMitjanit

🔈@xavicampos: "Eric Abidal's No.1 candidate is Lautaro Martínez"

🔈@xavicampos: "The other big candidate for strengthening the attack is Kane"

🔈@xavicampos": Tottenham are set to sell him for less than € 160M. They need revenue to pay for their stadium."

起碼唔係15歲香港mk街童身型先啦下話
Puig可以食美斯啲增高大隻藥
過左鐘無針打
puig 係青訓出黎,球迷實係會exaggerate佢既表現
講真真係想佢成功都要練穩D大隻D, 唔講其他
認真前晚果場佢20幾分鐘佢訓低左幾多次? 次次人地一埋黎就算佢傳走到粒波都係撞到佢訓低
今場比佢彈走到D波, 下次冇咁好彩架喇
家陣既頂級中場
法賓奴 韋拿杜姆 軒達臣 撞撚到你仆街尼馬碌都似
20歲沙維同20歲恩尼斯達

撞撚死屁馬
有冇米5?
xavi 1.70m
iniesta 1.71m
messi 1.70m
puig 1.69m
屢創新矮
幾時買Insigne
矮撚組合
insigne + mertens + messi
再加哥狗既斬比矮撚禁區爭頂戰術
華布拿
中場繼續出價買華拉提
加多隻黑簡迪

我都幾肯定沙維恩尼斯達20果陣大隻過佢好多
佢拍落美斯都仲要細成個碼

我唔係話個個都要操到查奧爾咁大隻
而係一個職業運動員根本唔應該係一個香港mk既身型
Puig個169好肯定係報大數
美斯幾時整個ag頭
比到盡米6

迪莊自己都話過佢要身體更加強壯 同埋佢已經唔算大隻
Puig完全係未發育身形
唔好話職業運動員標準 佢比起一般人標準都係唔撚掂啦

俾機會還俾機會 佢自己都要爭氣先得
佢增重唔到佢上限唔會高得去邊
我唔介意睇佢長遠發展 國王盃 打西甲中下游我直頭建議出佢俾人撞多d添
潛質唔會冇

不過咁 我仲左巴迷都足夠耐
由以色列仔阿蘇連睇到而家 有幾多個拉馬西亞轉世靈童
心照啦
次次有條細粒矮撚係拉瑪西亞出黎就係新美斯新沙維新小白

結果大部份人連謝芬都不如

可能你覺得我太急否定佢 其實我冇
我好想佢可以增到重

會唔會係太多人對拉瑪西亞矮撚太急定義做新__呢?

自己諗
周中有場盃賽, 要比D後生出場感受下
puig, wague
控球率提升 買人放key pass比美斯同基斯文未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞