黑警:開鎖你部電話 否認懷疑你偷野將你拘捕

96 回覆
183 Like 9 Dislike
無罪推定呢?
警暴問題好嚴重
用第二部乾淨手機俾各大活動用
買部廢三叔二手機 好平
唔好綁太多apps 出門前清record 現場再定期清清
補充 原有個部唔好帶係身
行動機更加唔好on9登入連登/fb/ig account
斷半日社交唔會死
毅進仔笑人冇法律知識
乞衣笑人冇食過好野
正常情況下佢懷疑要合理
當然而家無個正常
志在屈你坐48

1.喂 Siri 我係邊個
2.Medical ID
3.Wallpaper 有自己樣/身分證頭幾個號碼
4. 清楚表示唔解鎖原因係手機有銀行app ,信任法庭唔信任警察

普通法行無罪假設
依家popo話你犯法就犯法 話你偷就係偷
要好似鬼國咁自己證明自己冇罪?

邊個先係唔識法律?
btw 重有冇險可守 over dead body 未??
普通法行無罪假設

邊個先係唔識法律?
普通法行無罪假設

邊個先係唔識法律?
懷疑完全唔合理

普通法行無罪假設

邊個先係唔識法律?
做多咗

普通法行無罪假設

邊個先係唔識法律?
普通法行無罪假設

邊個先係唔識法律?
講過好多次要拎太空機同整大頭相做wallpaper
iPhone 就落醫療檔案 唔開都有你個名
講咗幾多次係佢要證明部電話唔係你 無罪推定
同埋係唔洗解鎖都可以證明手機係自己 up到電話號碼都得
我同你著住套野都係警察啦
所以我咪話無個正常
之不過對方手握武力
當時你又做唔到啲咩
唯一可以做既
當知道自己一塵不染既時候

超合作慢慢慢慢慢慢俾佢check.
又留下有用之軀
下個街口希望再俾狗聞下
帶下波猜下猜下隊友先走到位㗎嘛
iphone請用醫療檔案
電話整醫療卡 唔洗解鎖開
香港法律係行無罪假定

唔該大家同我記低佢
下次佢班撚樣叫你解鎖電話你可以講

而家係要你證明部手機唔係屬於我
而唔係我證明部手機係自己
黑警點樣證明佢地係自己本人先?
攬自己人方面,真係要向佢哋&藍絲學下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞