黑警:開鎖你部電話 否認懷疑你偷野將你拘捕

96 回覆
183 Like 9 Dislike
拳頭對住你就唔好同爛仔講道理,蝕底係自己
必要時要脫身話自己係藍既都仲得
韓信都要捐褲浪求生
忍一忍,保住條命,成功唔係靠把口,係靠個腦同實事
咁你比狗捉左,開唔開?
由 612 開始已經話手機wallpaper要set自己張大頭相
睇你風險同有冇時間
唔係問我要點做,係問你自己點做
唔同場合帶唔同電話是常識吧?拿,講緊返工同私人電話咋
即係吳兆康最後係咪畀popo大到?
唔好懷疑、唔駛懷疑
政府為左保住黑警而支持攬炒,大家鬥長命,堅持。
做到咁都咬住唔放咁, 你敢保證解完鎖就會咩事都無
呢個時勢啲狗要咬嘅, 點做都可以照9拉
Iphone有個功能係放「醫療檔案」 可以放自己全名同生日
唔unlock都睇到

不過

唔係第一次出呢招
但好似好多人唔知咁 你地快d set

Android自己再搵 我唔太記得
Medical ID呀
垃圾
其實由鳩得佢吠就算
你開撚完就比位佢搶機,你一郁就叫襲警
你秒開再秒lock=串鳩佢又會拉你
唔撚出聲由鳩佢啦,留得住個人,再有力屌狗
俾number 佢打俾你得唔得?
不過你玩野又話要鳩拉
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

https://petitions.whitehouse.gov/petition/appeal-add-genuine-dual-universal-suffrage-hong-kong-part-phase-2-agreement-between-us-and-china
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

而家美帝要求強国簽左第二階段先撤關稅
所以強国一定要被迫情況下同美帝簽協議
香港要搭順風車

另外, 所羅門聯署:

https://petitions.whitehouse.gov/petition/beijing-2022-winter-olympics-corporate-sponsors-dont-deserve-tax-benefits-so-dont-help-them-fund-ccp-propaganda-again
認真,遇到呢啲情況要點處理?
我無野講
去示威就唔好拎常用電話
仆街 俾人影咗樣 佢哋會唔會有事
聽聞彥林同鄭文傑都係咁俾人影低點相出咗事
好簡單 佢懷疑就懷疑
部手機係你一定告唔入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞