[有圖] 小米手機好用?

390 回覆
926 Like 156 Dislike
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

https://petitions.whitehouse.gov/petition/appeal-add-genuine-dual-universal-suffrage-hong-kong-part-phase-2-agreement-between-us-and-china
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

而家美帝要求強国簽左第二階段先撤關稅
所以強国一定要被迫情況下同美帝簽協議
香港要搭順風車

另外, 所羅門聯署:

https://petitions.whitehouse.gov/petition/beijing-2022-winter-olympics-corporate-sponsors-dont-deserve-tax-benefits-so-dont-help-them-fund-ccp-propaganda-again
加埋呀一鋪過啦,條柒頭又真係入咗嚟未入都估到條柒頭實係依個post浦頭,勁撚驚開post又比人bam驚到鳩縮
我聽日就去旺角中心吉野食lunch,月野兔你記得嚟影鳩我大頭呀,影得我靚仔D呀屌你老母
8個月前就算數
旺中有吉野家?
同意
你同啲黨媒笑黃色經濟圈冇用有咩分別
可能入去睇下幾差呢
我睇咗一陣 佢地真係好認真試緊機
去藍店消費係扣血
係藍店工作賺錢係回血
明未?
你又知人地好落力幫公司賣野?
未入過去試機或者睇野

都唔會買 試/睇黎做咩
影吉野家美心座上客我唔反對 佢地真係有消費
但係入小米撚下部機姐 又唔係一定幫襯 有咩問題呢
入去了解下鄰國產業都得嘅姐

咪係
俾啲骨氣啦 唉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞