[有圖] 小米手機好用?

390 回覆
926 Like 156 Dislike
中資門市 反而美心隨街都係 取易不取難
買左之後岀左個新款可以摺
有priority架嗎柒頭
美心呢啲奶共由香港人自己罷食啦
死on9仔諗住炒埋一碟黎講混淆視線
Pushhh
鬥啦鬥埋自己友 咁就贏撚哂lu
有division 架嗎柒頭
美心呢啲簡單野係人地拆
中聯辦呢啲守衛森嚴嘅等緊你拆㗎嘛
你去拆未呀死on9仔
佢地會話 why not both
但無裝修過pacific
Both
[Twitter要人!] Luke de Pulford正跟進英領事件 https://lih.kg/1820092
對唔到外就對內 香港人真係垃圾 抵黑警咁撚自大 噴你就噴你 打你就打你
想買佢個空氣淨化機
其實個個入去都係樓豬咁想影人大頭
期間扮睇product 咁啫
樓豬check 下其他大頭post 有冇自己樣
問你點解唔裝修中資你講中聯辦
pacific夠簡單未
中銀夠簡單未
走入商埸裝修美心富臨
然後同我講取易不取難
我無所謂
不過我就唔信啲人係影大頭先入去 因為佢哋真係好專心試緊機
依間撚屌野,mi ui抄ios、mix抄sharp Crystal、note 2抄*** note7、小米8抄iPhone x、airdots pro抄airpods、小米手錶直抄Apple watch、小米筆記本抄MacBook 賤到無論

買小米=助長佢抄襲
[Twitter要人!] Luke de Pulford正跟進英領事件 https://lih.kg/1820092
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞