香港示威編入考題醜化示威者 學生:政府怕我們知道真相

129 回覆
654 Like 7 Dislike
仲唔快D同香港割蓆?
屌 正 唔好黎香港買野啦
香港支那要勢不兩立了
咁你其實係支持中共dq人的理由

中共:佢雨傘講過港獨,今年表示唔支持港獨,佢都係港獨

:子華講過釣魚台係中國,佢14年係show到支持雨傘,金盆又讚雨傘學生同香港人做得好,令自已冇得返上去做show, 佢都係藍絲
我想問香港有咩化妝品?定去香港買的外國化妝品?
如果係後者 你班傻西細個食D奶粉咪又係香港買上去
證明中国同香港水火不容
他的一名女同學因購買了香港化妝品,被另一學生罵「香港狗」。

太誇張啦
大把人仲黎香港旅遊 同靠香港先買到啲又抵又正貨嘅化妝品
有學生告訴《寒冬》,現在使用產自香港的物品也會被一些學生視為「叛國」行為。他舉例說,他的一名女同學因購買了香港化妝品,被另一學生罵「香港狗」。

美國狗
日本狗
香港狗
SD俾浸浸睇
有學生告訴《寒冬》,現在使用產自香港的物品也會被一些學生視為「叛國」行為。他舉例說,他的一名女同學因購買了香港化妝品,被另一學生罵「香港狗」。

咁飲外國奶大係咪叛國?
[行 動]1.12 1.19 都 活 集 會 同 大 遊 行 - 分享自 LIHKG 討論區 https://lih.kg/1814608
自由行都是香港狗 愛香港不愛中國了
校園內外不應涉及太多政治
枉咩為中国人
香港人一路都唔係中国人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞