黑警性侵犯女性搵目標係有pattern,明顯有組織

141 回覆
537 Like 11 Dislike
push
有同感
徐步高

老屈就老屈架啦
點解要本身有病
48小時冇病都變有病
水警sir 係迫住放屍睇清狗隊的惡行無膽篤灰想走比黑一哥下令殺死
徐步高絕對係用自己生命改變香港的人

徐大俠生前查董建華, 最近大家先知老野幫中共買通各國政要, 何志平根本係老董指示
徐大俠另外查過牛黃發,鄉黑

徐大俠係第一個主動查官高鄉黑的人

徐大俠的遺言

- 活著,我該做什麼?
- 我生活的意義是什麼?
- 和平、安逸只會造成停頓
- 衝突及對抗、戰爭才有新生
- 古時 無知創造神。雷電、火山、颱風,人們無法解釋,就用神解釋
- 術士、巫師、修士、教宗有代神說話,統治階層成形
- 統治階層不能容忍人們對神的懷疑,這減低其合法性認受性
- 人生的目的是什麼?

術士、巫師、修士、教宗係指警界,政界,宗教界
教宗係指香港法院
而4者代中共(神)說話,統治階層成形
香港法院不能容忍人們對神的懷疑,這減低其合法性認受性
香港人的生路是什麼
要推
我估兩樣都有
但佢地揀人黎恰係好明顯嘅

睇樣似無反抗能力 就會大大力踐踏
上左年紀既就全裸
十幾廿歲就通常著番條褲
lm
剛剛的事, 其實應該仲有堆女仔真係自殺
死前曾同X小姐一樣比警魔夾去狗屋輪姦
但一方面精神打擊太大, 另一方面比環頭最大的黑警恐嚇敢講就殺你全家
只有選擇自殺

【欣盛墜樓案】

【0152】
黑箱車事隔超過三小時才到場。死者的父親在場說:「點解咁傻?阿女!」

【0035】
警員所稱現時已經入夜,所以趕走現場的記者及居民離開屋苑內的公園,聲稱這是私人地方 。

【0010】
警員正作簡單檢驗,在平台位置搜索。死者家屬得悉事情後痛哭。現在仍在作初步檢查,白布上有血跡,未有明確死因。

【2215】
約晚上十時許,粉嶺欣盛苑欣悅閣有人墜樓身亡。

據悉死者為一名女性,死因正在調查。警員指死者約於三十層或以上墜下;當區區議員林淑菁在場了解,指死者年紀不大。

Source: sparkyouthmedia
https://lihkg.com/thread/1829698

呢一單經典案例,會員粉嶺葉繼歡自稱係死者親戚,我估唔係同住
話個女仔有抑鬱就一口咬定係自殺
邊個懷疑女死者比黑警侵犯過而睇唔開就狂燥狂狂屌人

我堂妹落過仔我都唔Q知,係開多年後屋企長者提起先知
比警魔輪姦同恐嚇殺全家更唔會周圍唱
點解最近後生的墮樓女屍通常有抑鬱
唔係因為有抑鬱而自殺
而係班丁蟹親朋戚友一定會話死者係自殺比警魔捉心理
得推論,係人鳩噏都得
有結論, 對家出狗仲唔係淆?

https://lihkg.com/thread/1249644/page/1
喂,原來阻班狗出入都叫癱瘓政府啊?
葉啟明

7 個月前
屌你老尾笑撚死我
大家又可以申請和平獎
俾d掌聲自己先
https://lihkg.com/thread/1749760/page/1

呢位會員係#2 仲屈理大警暴受害人吸毒

都話左對家狂出狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞