黑警性侵犯女性搵目標係有pattern,明顯有組織

141 回覆
537 Like 11 Dislike
佢唔認照話無可疑燒屍呢
https://blog.stheadline.com/article/detail/1029579/%E9%82%AA%E6%95%99%E7%9A%84%E5%85%AC%E5%BC%8F

'邪教的公式

反對派頭目的網上貼文更加駭人:

「黑警再一次強姦婦女,受害人已抵達台灣墮胎。」

曾被譽為「亞洲最精良部隊」的香港警察金漆招牌,一夜之間,變成妖魔。有人說,是反對派的文宣做得好,這個固然是主因,但不能忽視的,是要愚民夠多,才能成事。'

對家已正式宣佈我係邪教教主,飯民大台

ps: 「黑警再一次強姦婦女,受害人已抵達台灣墮胎。」係在下開的post
踢爆另一位女手足比黑警強姦懷孕需要去台灣墮胎
https://lihkg.com/thread/1774770

大家諗糾纏我的會員係咩人指派
鄉黑強其實唔止容許手下警魔輪姦,打到示威者殘廢,殺人,恐嚇受害人x小姐
仲搵左marketing公司 去狙擊死咬警魔唔放的人

鄉黑強呢個人既有中共屠夫王震的狠毒更有好深的城府
睇條友係區議會的表現......

同香港歷史上的連橫姦殺犯好似, 就係鄰居朋友都睇唔出條友如此邪惡
吳同學𠴱單就唔關事
佢自己講𠴱日咁啱經過
同埋佢好彩同陳姑娘一齊入新屋嶺
佢嘅遭遇叫做比較好彩

陳彥霖就最嚴重
聽聞佢啲朋友都遭到毒手
推 小心
係, 一屌狗就有班契弟追住黎咬
有冇多啲內幕
好似一向都係咁,受害人係弱勢嘅話,佢地講乜都冇人信,就算信都冇人care,社會只會關注明星私生活同媽浮好唔好睇
想知 講多小小
曾經有傳水警sir死前兩星期已經向同事透露想resign

計番時間
10月8日:海怡半島對開海面有女浮屍,死者黃健欣

而黃健欣朋友透露,葬禮上有防暴監視
Who?
水警sir死前兩星期話想resign,就一定發生左一些事令水警sir好後生都放棄高薪, 警察散仔捱到max係私人市場係搵唔番同樣錢

而水警sir死前兩星期就剛好係黃健欣女士遭製成浮屍時
我懷疑水警sir就係其中一個幫手放屍的人
有無考慮過點解黑警去lennon wall鎖人
班kol 話阻嚇和理非完全係on9講法
問下受害人就知全部係狗屋比人迫unlock手提

如果比警魔查到你做國際文宣, 唱9班人強姦殺人咪就係下一批死者
死左都可能仲好,最怕就送你去深圳坐政治監日日折磨你
巴打有心
Push
Tui
無錯一齊拉低黑警

有無手足可以幫手 整合下 歷年呢啲案件?
https://lih.kg/1829502
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞