[天下制裁! ]曼聯終極FF全政府&PoPo仆街死暨吹水區[765]

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
葡超野80m
你唔想做水魚咪搵件PLAN B囉屌 又無
死木狗
今日去完天下制裁後.我再睇返now 重播
再去睇返點解蘇斯克查可以剋住上場諾域治既控傳
發覺原來佢戰術係六角型走位.長期都係六角型
成個陣都係六角型.導致諾域治唔可以輕易交到比隊友
今晚防守馬古尼可以參考拉波特防守 Mark死馬尼
反搶之後由費迪旋風式分波比前面 類似卡歷克同靴利拿以前咁
諾維奇城足球俱樂部
又bin c
今晚場波有冇ching有link或者可以比個用到既vpn app的? 唔係香港 用唔到now app😔
擺木狗落場都好過0GARD
當俾個藉口自己輕鬆吓唔洗睇
激心傷身呀
蘇Sir 2019 年打左10幾分鐘都1 Goal
我都明 但我愛曼
贏又好輸又好 睇下支持下
It will happen! Bruno Fernandez will announce his stay in a few hours
比人bin硬
劇本1 奇蹟贏波 唔再簽人 球員當完成任務 連續不勝
劇本2 比猁狂數 SO9被炒 LIN走人 1月亂買人
空炮就空炮
劇本3 上半場失波 下半場連加特單騎救主 大家忘記Bruno
事實會係比猁狂數 SO9同LIN繼續留 1月唔買人
句野我求其打
Bruno will join ManU in 48weeks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞