[天下制裁! ]曼聯終極FF全政府&PoPo仆街死暨吹水區[765]

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
呢班西人做嘢手法嗰種仆街同無恥同特衰政府有得撚下
真心唔好返嚟喇到時又變袋底泥
雖然好難贏到猁 但可唔可以搵次軌失分之後係可以拉近個分差 追極都差2場好難玩
條大陸仔又露底
热爱支那的心从没减退
對住猁 最驚唔係輸波
係有對佢地不利既誤判/VAR
班猁狗就話衝出嚟 受害者上身怨幾日幾夜
其實玩到咁撚專制做咩,至少佢唔係用殘體字先
Set set埋埋咁多限制人自由既限制咪盞搞到入黎既人越來越少,陣間搞到舊登果邊咁唔知要用幾多日先推到一個post
好記得以前球迷世界最初譯做「修爾斯」
雖然實會有人話都唔差在啦果一千幾百萬
但最重要係個談判既主導權,下下俾對家主導,曼又次撚次都俾哂底牌人睇咁,搞到俾人㩒住搶

所以今次企硬我唔會屌木狗,呢D俾人㩒住搶既轉會簽得一次,之後就會有第二第三次,最重要係隨時會係賣俾都會咁樣俾人㩒住搶
Rayan Cherki becomes the youngest player in Lyon's history to score twice in one match, at the age of 16, in tonight's Coupe de France game vs. Nantes.
咁鍾意玩幼齒唔差在買埋呢件
Summer傳過啦 跟住里昂轉頭即刻開張professional contract俾佢
United squad vs Liverpool:

De Gea, Romero, Grant

Jones, Wan-Bissaka, Lindelof, Williams, Bailly, Maguire, Dalot, Shaw

Lingard, Matic, Fred, Pereira, Gomes, Mata

Chong, James, Martial, Greenwood

#MUFC [MEN]

Ddg
冰龜拜
雲費迪威
P
占馬
都係笑下姐
睇佢開啲post都正正常常
係唔知點解入到黎成日用啲睇唔明既字
唉真係無牙福
Manc born, bred , always red
冇福
So9抵撚死 full team打fa cup
輸波又屌 贏波又屌
好心啦
柏豪今季 入左七球 五助攻
stat仲高過madders
期待綠木正選可以重演返當年福仔係英超既成名戰對阿仙奴咁,個人梅開二度

雖然我都知我係ff緊
聽日無福 防反仲難打
馬 綠木都唔帶唔到個波上去
真係九死一生
曼簽唔到人
--->唔夠人輪換冇成績
--->冇成績冇人肯嚟
--->曼簽唔到人
--->.....
#mufc made it known in August 2018 that the club were looking to appoint a director of football. 17 months later, there has been no appointment #mulive [the athletic]
木狗:搵人騎住我?不了
唔屌得?
贏一場fa cup 咪輸前四囉
上季唔係未試過
AV鍾意圍住柏豪踢
數據上好啲完全唔出奇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞