[天下制裁! ]曼聯終極FF全政府&PoPo仆街死暨吹水區[765]

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
死返去支那啦垃圾
唔撚使撐架喇仆街,穿撚咗袋爽手切埋條J做TS啦支狗
解做你屎眼漏撚緊D有精嘅爛屎呀支那
心水清
so9唔記得我曼以前係左閘係 evra呢啲水準?
哈你波特
#mufc's attempt to sign Bruno Fernandes has stalled. Sporting want €80m, which United are unwilling to pay. Talks continue but the club haven't ruled out looking for alternatives #mulive [bbc]
市面上邊個有Bruno 差唔多球員?
曼聯對利物浦大軍名單:
門將: 迪基亞/羅美路/李爾格蘭
後衛: 鍾斯/雲拜沙卡/達洛特/連迪洛夫/威廉斯/麥佳亞/拜利/梳爾
中場: 鍾泰希/馬迪/費特/馬達/佩利亞/高美斯/連加特
前鋒: 占士/格連活特/馬斯亞

*仍有2名球員待定

福仔傷就唔好格硬黎
寧願輸都唔想福仔有咩問題
聯賽還有一半 反正 呢場 好大機會輸 無必要博
出綠木 偷下雞 好過
木狗又俾人撚. 季尾等維拉降班簽grealish
呢段野大家post 左第4,5 次喇
全部前半版都失分
Haaland後備Debut hattrick
痴線星期六
我覺得貴唔係一個問題
問題係貴得嚟唔啱用跟住一兩季走人,仲要蝕少少,完全曬時間
好似迪馬 盧卡古咁
當然8000萬歐羅又過火啲,真係要睇下點還價
唔請總監既後果, 人地見你木狗外行人, 吹幾句已經露餡, 仲唔撚鳩你
重點係死追一個target,十足十當年椰子咁
真 仲要尋晚幾隊爭4嘅一齊失分
plan佢老母咩
木狗等於死毒撚,淨係識追一個女神,人地就吊高嚟賣
睇左咁多年木狗買人就知

佢真係一碌廢柴
其實sob之前好似話過有fund,一有啱嘅球員就會轟落去
咁其實好難叫人平俾你喎
佢話要合理價格先買
80m龜又合理咩
65m般奴真係唔洗諗買啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞