比一鍋堂更勝一籌嘅黃店任食邊爐 - 牛大人

145 回覆
282 Like 29 Dislike
最平果個set 有無蝦滑 魚滑食?
咁多人識老闆㗎 😒
可以去黃藍地圖報料

[善用區議會大勝成果] 區議員聯合搞公投, 搞泛民及本土初選!!
https://lih.kg/1809265
食過一次 真係幾好食既

但基本上拎唔到位
拎到都要等好耐
好似好正 搵緊正宗台式火鍋又係黃店好耐
毒撚得一個...想單人食
咁撚平
識老板 但fb唔見佢地有post過任何野
又真係冇睇到第一句
介紹多啲, 食親有一半以上都伏伏地
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

https://petitions.whitehouse.gov/petition/appeal-add-genuine-dual-universal-suffrage-hong-kong-part-phase-2-agreement-between-us-and-china
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

而家美帝要求強国簽左第二階段先撤關稅
所以強国一定要被迫情況下同美帝簽協議
香港要搭順風車

另外, 所羅門聯署:

https://petitions.whitehouse.gov/petition/beijing-2022-winter-olympics-corporate-sponsors-dont-deserve-tax-benefits-so-dont-help-them-fund-ccp-propaganda-again
唉 本身已經難book
仲要喺連登開post 有排都唔洗食
五點前 入去第一輪就ok
有海鮮漿同花枝漿同旗魚漿 我覺得都唔錯
係 仲要有movenpick

試下睇多啲食評再決定食邊間同嗌咩野食
可能有好食嘅嘢你無點到
五點前去食第一輪一定有
見到有炸午餐肉就知應該幾好
Fb有罷工喎黃藍地圖都見到有 不如你比返啲證據先啦 唔好剩係識9up
佢仲熱辣辣 搞到唔知應該就咁食定浸落個鍋度好
白石有幾大西北啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞