[A/I]Puzzle and Dragon[200] 山本大介俾狗屌

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
的確係好多組法都好強
至緊要揾到隊係自己順手嘅姐
連續幾日都第一
山本緊係唔抽啦
好似遊戲王咁問卷?傻撚左咩
仆街山本 我屌你老母
就係試過硬轉
天降太多毒
之後死鳩左

淨係呢隊其他比都無得比 所以鐘意玩咩就玩啦
老實講 sao好收得下 未必會強化
其實點解無啦啦我會講起遊戲 因為早幾日搭車 聽到有兩個學生傾計

:仲用水魔女配coco同海馬咁廢咁慢邊有人用 個個都用遊戲啦傻仔
:我抽哂送果d石同課左必中pack都唔中遊戲 唔係我想
:求其擺兩隻貘良入隊唔開技都大力過你開左技啦

類似d對話係咁 比人疾果個學生頭dup dup左成程車 聽完有下想問串人果個其實係唔係除左遊戲以既隊佢都唔識玩難得組到遊戲隊刷到優越感
又硬食嘅 真係得花梨Tifa做到
試過打裏異打魔皇子 唔理佢照轉咗一個九筒再加四粒心 佢一大抽猛毒掉落嚟 都照打返滿行血 爽到
最憎呢啲傻仔 過到咪得 你理我點玩快?你好趕咩 你打完裏異滅翼 咪又係升level
遊戲隊係用黎幫我呢啲手殘垃圾過裡關
唔知點解我組隊愛麗絲光魔女咁細力 我都係入個堆野入隊啫
其實點解無啦啦我會講起遊戲 因為早幾日搭車 聽到有兩個學生傾計

:仲用水魔女配coco同海馬咁廢咁慢邊有人用 個個都用遊戲啦傻仔
:我抽哂送果d石同課左必中pack都唔中遊戲 唔係我想
:求其擺兩隻貘良入隊唔開技都大力過你開左技啦

類似d對話係咁 比人疾果個學生頭dup dup左成程車 聽完有下想問串人果個其實係唔係除左遊戲以既隊佢都唔識玩難得組到遊戲隊刷到優越感

痴線
不過水魔女1C=7C都係超頂級啦 下次再開我一定換
我打天球真係用水魔女加海馬
貪佢多短轉而水屬招風神技CD都夠短
pad最好玩嘅地方就係砌隊打關

三人協度見到遊戲加貘良
我即係收皮
依排真係好多
又係時候拎出黎 binc
水暗魔女就係鐘意佢招隊長技 自己又短轉
依家水印buff埋 回覆力都唔錯
咪係 以前木隊賤過地底泥 無人玩 我咪又係照玩 自己開心就得
PAD而家啲隊越出越無聊
啲雲/暗/封條全部都有覺醒擋哂
睇reco玩都無哂以前果種神乎奇技既感覺
咁我覺得鍾意用簡單隊無腦過都係人之常情黎既 但認屎認屁就好無謂
雖然我會導啲fd一齊抽黎玩
玩遊戲隊而去笑其他隊真係好on9
呢種風氣
P神都好耐冇出片
就算之前木魔女夾葉武個陣都冇咁樣
SAO 單吊UGO 愛麗絲
姐係玩9我姐
印花又唔夠 (驚到時打rank會用到呀屌
agger 用廚隊以為自己好撚勁
話說砌唔砌到SuperOne搭光魔
果陣既ss同s隊都算各有特色
而家個情況係遊戲完勝其他隊
絕劍雖然廢 但又唔忍心換走佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞