[A/I]Puzzle and Dragon[200] 山本大介俾狗屌

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
我覺得唔係輸手指囉放棄左打裡異住了,係唔夠光珠回轉
防暗都幾煩其實
未出時候已經講緊有毒無效已經痴撚線
防暗放牙廁
唔全屬都冇所謂
反正變身隊本身sb都夠推
去到中間放一次可以順便
洗走99回減手指
有如月會差好遠

大家都期望愛麗絲夾光魔女可以有遊戲個強度
結果卻唔係個回事
遊戲隊可以任意食毒個下就已經高左半格
以紅奧跌毒個層為例
唔洗用技洗走個天降毒已經順手好多
依一層用左之後再天降毒個15r就會好難捱

但依排刷天球
見好多雙遊戲衝入場
其他隊入但又無全防毒
真係好想死
可惜唔啱type
相反暗屬果邊就無痛入隊
繼比新光天或者光龍刀
不過可惜如月武裝唔係光DROP技
咁就輸左個武裝位
暗果邊仲有歐菲武又係屈機
光魔女隊好多武裝位空出黎 封條毒廢暗都本身覺醒有齊
不過飛影好處係比心drop蓋左之後都差唔多cd完可以再開
但係我無飛影 遊戲隊都係暗魔女繼歐菲武
遊戲隊其實唔洗暗drop都得 反正唔夠嘅 磨一兩下 夠7粒 又繼續行
真 磨多兩野莫良技又返返黎
其實想佢出多啲99drop嘅角同武 真係唔多夠用
無錯 唔一定要落飛影 因為本身入得隊啲隊員隻隻都有轉珠技/洗版 其實都唔係算缺暗珠
但用愛貓繼左暗drop武
第三層比佢洗完版之後開
真係好爽
唔撞木個條龍同機雅
個drop就帶到去打boss
的確係 唯有等佢出多啲角/buff可以組到更好嘅光魔女

紅奧同龍泉個毒drop對遊戲黎講就fatfat 但其他隊就難搞 多數都係入得一招洗毒/洗廢 但呢關有可能要用多過一次以上

其實同以前極3一樣 帶左兩隻破吸傷角點知撞到第三隻之前限時果關打左幾次都係三吸傷

Btw邊度1999
山本幾時抽SAO強化
5石機 人氣合作
仲強化 山本彩你都有味
愛麗絲加0.5倍攻/追打變追50000咁
就算有 都係加下三圍 隊長技倍攻+0.5
光魔女咁高回 紅奧果層硬食都得
用落新光魔女d功能寵齊過遊戲新暗魔女
砌好一隊 唔洗睇呢關要解咩 果關要解咩而換黎換去
係連續貫通會容易缺珠比較麻煩
道中其實一串光 唔洗夾硬最高倍率都夠力
遊戲新暗魔女就鳩轉開心d既 有99暗drop 轉珠時間又長
點會,暗魔女功能寵都齊晒冇野好換
我個隊型 打叫嵐龍 唔係換中黑魔女基本上都係直接收 咁講 我本身無奧菲 飛影呢兩隻野 無得用drop 但打裏異同滅翼都唔大問題 所以覺得用drop技 不如落多隻救命技可能仲好
講起上黎好唔順
依段又無嘢

光魔女招復合技係勁嘅係差在無連埋轉珠技同暗魔女比又輸覺醒個幾隻手指度
暗魔女啲轉珠時間就加係隊長技
重要6cd就有風神加暗天招技

希望今次有抽蛋強化又中到愛麗絲
9筒加多兩串光先最大火力追打貫通
真係好唔順手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞