數碼暴龍老翻大陸膠討論區#1

58 回覆
72 Like 16 Dislike
我都想講佢咁既思維同馬雲論有咩分別你可以屌尻正版垃圾,但唔代表要支持老番
敗走
數碼暴龍都有老翻
你今年幾歲仲玩d咁野
笑什麼?你都用緊番版連登
正版係高登
我玩開ht
屌你老母
呢啲1/12頭咪又係Copy HT嗰啲縮返細
講撚到係自主研發咁
你知唔知點解會有連登?
樓主會唔會入ht post屌埋佢地用老番配件
冇玩開ht 唔知咩嚟
屌又點 唔屌又點?
hottoy,我冇玩開,岩岩特登入近幾個po度望幾望都冇乜特別,反正都唔係有其他人做仆街野就可以自己都做埋一份,不過果邊本身都有手足屌人玩翻版啦,cls post 37狙擊到而家post 4xx
數碼暴龍連bandai自己都冇心搞
超進化魂死line
nxedge死line

他媽哥池20週年部機又高清彩mon又wifi
暴龍機20週年連上網對戰都係空頭支票呃鳩人
明明 xros loader嗰陣已經有高清彩mon
懶得整過啲點陣就乜都唔改

見佢冚左童夢跟住放奧米加x嘅圖出嚟以為生性終於出返啲可動,點知又係megahouse啲大膠
之前隻慈悲奧米加成千蚊買返嚟開完即刻5,6百蚊放返出去,qc差到個個走難咁走

我都棄坑放緊啲暴龍機同玩具出去
而家又學人講理念唔講知識產權
你應該留喺高登度堅持直到佢風氣變返好為止嘛
數碼暴龍喱個圈真係好撚奇怪
又要守住正版道德高地
到出超進化魂嗰陣班正版撚又日屌夜屌
嫌肉酸又嫌唔啱心水
屌下屌下終於唔出啦
又開始圍爐叫春
睇嚟啲老翻賤種開始上返水換氣
比人屌到心理唔平衡?
你覺得班ht 撚玩老翻冇人屌佢 你都可以去開返賤種討論區比佢地架 我冇意見
我淨係關心啲數碼寶貝賤種
Hottoys post果個係拎隻老翻mark6出黎曬命比人篤爆咗
係到話自己收二手無check 清楚中咗伏,但叫佢比賣家個名佢又話delete哂
咁#6嗰位又點睇
個post正負評59比9
係咪覺得自己係少數精英?
唔覺
我棄左坑唔玩數碼暴龍
只係想你搞清楚
數碼暴龍post 7成係3廠/GK唔係因為翻版當道, 係因為正版根本冇product出
計埋3廠/GK先勉強keep到半年一post叫做大家圍埋傾下計
而家又走個前12個post都未見過嘅人出嚟叫春
玩翻版搞到正版市場萎縮, 換著第2個brand喱句野肯定成立, 但係套落數碼暴龍真係得啖笑
你有貨賣但係俾翻版分薄都詁, 但係你本身就係一片荒地
與其話人搶你市場不如話喱幾年全靠班3廠同你屌下命
啲暴龍機換色出左10部都嚟
遲下又出一部CSA, 已經係同款第4部換色, 一樣乜都冇改過

我夠膽講今次俾你攞盡個光環趕絕晒班所謂嘅老翻狗
都唔會令數碼暴龍post變做正版樂土
個post會直接消失
因為樓上班正版天使, 包括你, 從來都唔係支撐數碼暴龍喱個牌頭嘅主要支柱, 俾你地屌得最甘嗰班老翻狗先係真係一直有留意數碼暴龍嘅正版消息同post出嚟嘅人

荒地始終都係荒地
玩老翻撐笨大 我又學到野
數碼暴龍喱個圈真係好撚奇怪
又要守住正版道德高地
到出超進化魂嗰陣班正版撚又日屌夜屌
嫌肉酸又嫌唔啱心水
屌下屌下終於唔出啦
又開始圍爐叫春
個post正負評59比9
係咪覺得自己係少數精英?
唔覺
我棄左坑唔玩數碼暴龍
只係想你搞清楚
數碼暴龍post 7成係3廠/GK唔係因為翻版當道, 係因為正版根本冇product出
計埋3廠/GK先勉強keep到半年一post叫做大家圍埋傾下計
而家又走個前12個post都未見過嘅人出嚟叫春
玩翻版搞到正版市場萎縮, 換著第2個brand喱句野肯定成立, 但係套落數碼暴龍真係得啖笑
你有貨賣但係俾翻版分薄都詁, 但係你本身就係一片荒地
與其話人搶你市場不如話喱幾年全靠班3廠同你屌下命
啲暴龍機換色出左10部都嚟
遲下又出一部CSA, 已經係同款第4部換色, 一樣乜都冇改過

我夠膽講今次俾你攞盡個光環趕絕晒班所謂嘅老翻狗
都唔會令數碼暴龍post變做正版樂土
個post會直接消失
因為樓上班正版天使, 包括你, 從來都唔係支撐數碼暴龍喱個牌頭嘅主要支柱, 俾你地屌得最甘嗰班老翻狗先係真係一直有留意數碼暴龍嘅正版消息同post出嚟嘅人

荒地始終都係荒地

大陸仔真係大陸仔
要不是老翻狗,數碼暴龍早就完蛋了
唔準你咁直接話班支那賤種
等陣成地玻璃碎係咪你執?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞