數碼暴龍老翻大陸膠討論區#1

58 回覆
72 Like 16 Dislike
各位大陸仔 支那種 老翻膠愛好者可以入嚟討論
比啲骨氣 話比人知你地玩緊老翻
唔使再私私縮縮 嚟呢度比個機會你地 光明正大咁走返出你個老翻老母個閪
有一位老翻愛好者入嚟放咗負評又出返去
言都唔敢留就縮返去佢老母個閪度 慘
呢度冇人屌你地架 放心入嚟討論老翻大陸膠啦
下次要改個名做老翻支那種保育區 可能咁樣佢地先夠膽伸個柒頭入嚟
屌你班老翻撚有冇用架 唔討論都入嚟幫下手推啦 唔知死撚哂去邊
平時喺人地啲討論區好撚唱口架喎
算啦巴打,果班真係玩具台毒瘤黎,成個台得佢地咁鐘意大陸廠野,仲死都要將mic同老翻spin埋一齊講,果陣隻翻版奧米加已經係咁
我已經放棄追擊佢地 而家淨係想佢地可以入嚟好好地討論老翻玩具
留名欣賞
係咪要我貼啲老翻玩具圖 班賤種先肯入嚟討論
路過入黎支持樓主
訓咗咁耐 都冇大陸賤種入嚟留言討論 失望
最衰連登冇得tag 人

開飯了 有你班賤種最鐘意嘅数碼宝贝老翻玩具呀 快啲死入嚟啦
太牛逼了

睇下隻老翻賤種亞古獸五顏六色咁 同佢啲低賤愛好者一樣咁可愛呀
老實, 自己玩其實無咩所謂,
但講到自己係威係盛, 仲要串玩正版嘅, 真係狗都不如。

支持呢啲POST引啲狗入嚟現形!
D賤種玩假野仲聲大大屌柒你比貴好多玩正版
知識產權都唔識

玩假野就靜雞雞啦
咁撚易引我就唔使貼哂圖咁啦
班撚屌申個柒頭入嚟都唔敢呀陰功
遲啲得閒啲試下點名叫佢地入嚟先
其實邊只數碼暴龍?
我都係做好心 幫佢地開個老翻賤種保育區 等佢地唔洗做無主孤魂咋
睇標題冇睇內容直接負評左
正常人都應該見到老翻同大陸兩個字就會下意識想負評嘅
啲賤種係咩構做我就唔清楚喇 等佢地夠膽入嚟討論嗰時問佢地啦
想知係依度屌人玩老翻嘅點睇shf嘅DLC
原廠個頭出到咁撚樣

然後你地口中冇版權嘅老翻頭出到咁

純粹想知你地點睇
Bandai出得柒係佢on9, 山寨廠出老翻就係低賤

正廠攞肖像權要俾好撚多錢,要keep 到商品價錢唔好太貴自然要用量產cut cost 犧牲quality
山寨廠唔使俾版權費肖像權費用自然可以提升返quality

總結: 唔好學馬雲講高仿品質高過正版呢啲on9言論,咁諗嘅話恭喜你你同強國已經接咗軌
師兄屌得太應喇 啲賤種見到邊夠膽入嚟呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞