[NS]Pokemon劍盾討論區#109 雄性沙奈朵吹簫 <請使用不推文回覆>

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
咁帶咩道具
不過勾魂眼正在有拍落有FAKE OUT
進化奇石 加防
輝石
岩岩打左場
九尾用大字爆X3
催眠X2中晒
真係唔識玩
得了,你得比pw我
我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?我D64呢?
其實morpeko變完身有咩分別
電輪會變電系/惡系
想問仲有無開緊 我揾極都揾唔到
即係黃色純電系 黑色純惡系?
我睇網上d圖鑑完全冇講
就有呢到好多人可以比你挑戰64
佢招專用技轉屬性
thx
一到星期六,現充唔見哂
召喚ifung
你條契弟咪係
想問下如果我對目標用輸電,咁佢果招咪變電屬嘅,咁佢開極巨岩石係會開沙暴定電屬場定對極巨無影響
長開緊,有冇add你
派咗半日,我希望11點完到
仲有冇人要打未打
係呀 無add到 係咪1112 聯盟卡交換
呢個係入場password
得返我地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞