食過大波妹嘅入黎

578 回覆
1356 Like 101 Dislike
笑L到我傻🤣
小弟都記得見到E cup個個反應,真係好巨,好大,好舒服,真係好鬼正。用隻手揸上去,法國隻手揸唔曬,個胸會係手指同手指之間b出黎。最難忘係同佢沖涼,我塊面係佢柔軟,白滑嘅雙峰來回磨擦,好似洗臉奶咁,真係名副其實嘅洗臉奶。
已成過去。
有咩咁好笑
屌黎屌去 可能我笑點低 sor好葡萄
唔使葡萄,呢到葡萄多的是
認真 真係忍唔住隊個頭埋去

真波果種質感真係冇得輸
女朋友瘦底D cup,黎M再大啲
佢又中意爭緊身衫,出街條條仔都望住曬,
然後我再用勝利者既姿態望返住佢

有時去到多人地方驚佢比人抽水,
會係後面攬住佢行,對手擺對波上面
保護到佢又爽
女友 34E
我成日吼佢換衫嗰時啜奶/洗面奶
仲有女上個觀感正撚到呢
真係好撚爽,個個質感,個個彈性,係A,B cup呢啲細波冇得比。
佢地波無,比條毛?
30 歲以下 Okay
30 歲以上諗住做人世你一定後悔

- 過來人上
識睇緊係睇完靚女之後再望下側邊啲咸濕伯父 睇到啲麻甩佬幾醜陋 即時進入聖人mode 超凡入聖
因為會變dorli娜?
只可以怪牛頓,重有波細一樣夠奶水 ... 所以真係要諗清楚。
仲以為你講性格緊要過對波呢啲添
b都有嘅,唔大姐ching。你估人地平胸佢想嘅咩,可能大波嘅邊個想平胸
理鳩佢想唔想,我無得揸,我夠唔想囉ching
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

https://petitions.whitehouse.gov/petition/appeal-add-genuine-dual-universal-suffrage-hong-kong-part-phase-2-agreement-between-us-and-china
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

而家美帝要求強国簽左第二階段先撤關稅
所以強国一定要被迫情況下同美帝簽協議
香港要搭順風車

另外, 所羅門聯署:

https://petitions.whitehouse.gov/petition/beijing-2022-winter-olympics-corporate-sponsors-dont-deserve-tax-benefits-so-dont-help-them-fund-ccp-propaganda-again
Sad but ....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞