食過大波妹嘅入黎

578 回覆
1356 Like 101 Dislike
屌你咩
留tg,唔好係到公開處決本人
講笑咋
申:非狗公,純粹呻下,同各位巴絲交留下
1.19 遮打見 切勿捉鬼
屌女何必要有波?好多平胸港女條仔都是咁安慰自己 但係無波者 屌不得 點解咁講?曾經見過一些樣靚長腿姐姐 夜晚一除衫 我心諗 上天果然係公平 搣落對波度 仆街 同晏晝搣佢塊面一樣質感 點解用個搣字?心照啦 粒車厘子已化為面上一粒暗瘡 幾驚啜到出血
有人奉承有樣有腿有西水既原則 但係樣 波 西 腿四樣野真係唔同時候唔同功用
用食物做個比喻 樣就好似零食 平時耐唔耐就放粒落口 但係你食飯時會唔會介意有冇朱古力送飯? 波就係餸 係成餐飯最重要既野 好餸唔好餸可以影響你成餐飯既胃口 西係飯 係主角 偏偏飯既好壞並不重要 腿只係佐料 好似蕎頭 腐乳 有係bonus 你話有西就得?你不如食飯唔食餸 有腿就得?你不如餐餐用腐乳送飯 有樣就得?我都廢九事睬你
有時屌平胸港女 真係以為屌緊偽娘 射胸好似射落道牆 令我懷疑性取向 容乜易中途轉基架 咁我不如係屋企打飛機過肥年仲好
我唔係歧視港女 但係你有權利平胸 我都有權利選擇姐 唔通搣完你兩塊有暗瘡既面豬登仲要逼好開心? 你當我FF又好 狗UP又好 總而言之 平胸者 屌而萬劫不復 屌不得呀 緣盡於此 好自為之
做愛最緊要係有愛...冇愛果d係性交啫
條女高既話隻手伸向前就唔夠長
個身郁唔到
睇完第一句,硬係覺得 第二句係跌個pad出嚟
籮大後入好撚爽, 一下一下咁壓落去, 條腰同個屎忽係咁回彈同撞
大部份肥到成座山咁嘅肥婆,條頸後面都好多老泥,因為佢哋沖涼嘅時候卒唔到。
老泥俾頸部脂肪一層層夾住,日復日年復年咁累積。
所以大部份肥婆條頸都係黑色,越黑老泥越厚。
如果你哋有幸溝到肥婆,就人一世物一世點都要試下。
首先用手指濕少少水起勢咁卒,用匙羹刮出嚟,加兩滴美極慢慢品嚐。
初哥可能話核突,但你唔食肥婆老泥等於登上白雲山唔食山水豆腐花一樣咁傻的嗎。

下身方面又係有學問,肥婆食咁多漢堡包同牛肉,男性荷爾蒙分泌過盛。
所以塊西至屎o全部都係毛,無論佢幾乾淨,都有陣咸魚溝變壞乳酪嘅味道。
據英國研究,82.5%肥婆都唔會剃腳毛,因為烏低身嗰下等於做sit up,有違肥人忠旨。
所以肥婆啲腳毛永遠好似鐵線咁粗。
奶西嘅時候叫佢瞓低你忠個頭埋去,兩隻手要掃佢隻腳啲鐵線等佢起雞皮,然後叫佢嗰對火腿夾實自己個頭唔好比空氣流出。
陣咸魚味喺真空環境會得到昇華,係有層次而漸進的。
奶嗰時攝攝聲,有3D立體音響加回音效果。
你嗅覺,味覺,觸覺,聽覺得到前所未有嘅享受,呢啲先叫人生啊。

啪啪啪嗰part唔多講,因為肥婆塊田多肉好撞係常識,你塞咗入去會感受到溫暖同安全感,比一層一層肉緊緊包住。

成日笑肥婆以為自己好識食嗰啲人,根本就係未夠班,自以為是嘅表現。你比食女界嘅高手揀減肥前欣宜定係整容後楊怡,佢完全唔想答你,一嚟佢唔想笑勁你問無聊野,二嚟佢已經諗緊點班支美極返嚟。
食過,最終都係揀咗個平胸嘅
溝大波妹就話有d難度
屌大波妹就無難度喔
141好撚多
清有咩委屈經歷
舒服
導人向善,但係有冇黃絲大波G先
堅係黃色經濟圈
一啲都唔經濟囉
呢個留言可以loop到世界末日
屌你老味啫
唔係你
sor囉
i know that feel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞