港服 新夢之歷險

1001 回覆
112 Like 7 Dislike
點解好似冇咩人係世頻講野咁
全頻講野要比點數

D人有點數都拎左去買左箱抽掛
連登族唔知現在仲有無位

試下搵 超級攻擊豌豆 問吓
7轉戰基本上一張玩哂,其他轉拎黎是但玩就得
7轉戰打怪/pvp/保人都一流,有加抗加防技,識吸怪,識加速,識幫人承受傷害,仲有幾招範圍技,但最衰係水屬,打怪差啲,因為80幾lv個陣打嘅死地係暗屬怪,但係好彩升9xlv個陣打嘅怪係act5火屬怪,但aw lv姐係比99lv仲勁啲嘅怪又變返暗屬怪

咒就8轉pvp好勁,有無敵,有連射,有反hp水,有mp盾
9轉光咒打怪仲勁過光弓
普攻已經係範圍技,頭幾招範圍技仲要cd好快,有加速位移同回血,但咒基本上1-5轉要捱,起碼到6-7轉先有出頭天,btw,67轉咒都好好玩,pvp同打怪一流,7轉咒水屬多範圍技打act5啲9xlv怪都好爽下,但大後期啲aw怪都係要用返9轉光咒打

弓就繼續5轉光弓/9轉光弓打怪,7轉弓pvp
7轉可以隱住身係咁射人,又多爆擊,好勁
我都入過
咁都好慘 要頂到後期先有咁勁既卡
其實講後期,只不過係80lv左右
80lv80job已經可以用哂1-9轉
但要等人賣張卡比你
因為9轉卡團起碼90幾lv先夠打

同埋有個新職業咩拳師,但我個陣已經冇玩,唔清楚
E家前期生態玩戰/咒先好呀

你用光戰 同光咒死地都仲叫易搵人組或者R經

弓手 無光弓都無得升呀

但解張光弓任要300萬比NPC

依家300萬 差唔多60防爆

好對解張新卡黎講係個好痴線既代價
想問下有冇巴打 裝咗隻game但係玩唔到?
會唔會係因為部電腦新得滯? 我已經將個相容性較咗windows 7
想玩 但notebook未叉電
你地仲記唔記得傅穎首歌
巴打你好
我真係完全新手 玩弓
想問下係唔係跟住主線玩就OK?
咁武器果D 就用NPC 送果D?
重裝完都係開唔到game
好想玩番
好似有巴打識整 關相容性問題

我一開頭都開唔到 重裝左2次
我試咗winXp同win7都唔得
因為隻game太舊?我nb行win8
唔該晒巴打
一直好想玩依隻 宜家出黎做野先玩番
想問多少少 如果玩弓手 技能 要學咩?
後期咒先係打手
啲光弓剩係拎黎加技,又易死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞