港服 新夢之歷險

1001 回覆
112 Like 7 Dislike
係得85有用其他好似垃圾
用唔用得番舊ac
我唔玩果時未出5轉,我點會知依家連夢古都有感冒我仲新過你
想問下課金係買邊隻點?同埋幾錢有幾點?
可以呀,新ser only
GC點,官網有呀
又翻炒,唔玩光弓冇人權既驚

利申:以前玩光咒死地遠佂冇人組,淨係識叫人比buff
九轉光咒係,但冇劍帶刷唔起魔鬼,除非+14/勁裝
巴打neopet同英國夢歷都見到你,啲興趣都好重疊下
以前玩咒都好勁喎
我舊時係族專門拖怪,高低死都係我拖
同埋玩咒最緊要係好J,一路都覺得女水咒同女光咒係最好睇
總合整理一下資料

[HK-Nostale] Gamecyber 新夢之歷險

廣告:
https://youtu.be/5gMRoFViq4w

官方網站:
http://nos.gamecyber.net/index.html

簡介:

由2007年開始於香港營運的MMORPG

眾多玩家的童年回憶

於2020年1月14日追加新服:森林之夢

更新7章改版

並正式更名為 新夢之歷險

有關舊有Server現況:
星河之夢 / 大地之夢 (已移除)
[/green]天空之夢(健在 , 多人掛機)[/green]
[/brown]海洋之夢/冒險之夢(已無活人)[/brown]

新Server - 森林之夢現況[/black]

3個分流 多活人
開服1星期玩家數目持續增多
生態接近07-08年
新手地區各處都有人做任務
持續有水團等初級遠征團
物價不會太高 (1防=5萬) (1女神=2.5~3萬)
即使小量Game錢都十分有價值
可以自給自足 賺錢生活所需!

家族:

連登家族 - NaturalForce

有興趣入族巴打於Game內

聯絡:超級攻擊豌豆 / 臭雞

或任何家管以上人士

[由於初期人數有限 如位置不夠]

有興趣巴打可自薦開設2號族

P.S 現有連登家族只有 NaturalForce ,
早前帖文提及的其他家族與連登並無關係 , 請注意

現時活動(進行中):
2020冒險家特訓團 (僅限 森林之夢)
http://nos.gamecyber.net/news/20200123_e.htm

有任何疑問 /意見可於本Post提問 回覆 及 討論

歡迎推Post 令更多人可認識並暢遊Nostale

謝謝!
已頂置
幫手推下先
諗住課金抽下夢古 點知個網連visa都冇
諗起幾廿歲人行去7仔話要買點卡就不了
唉 如果死地跟us ser就好喇
呢樣真 1日得2場死地真係唔係好夠
上2000 fun 8591 佢好似可以用pps 不過我可以用信用卡買點但佢好似要你入過幾次比你用卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞