[京阿尼]吹響吧!上低音號~誓いのフィナーレ~(2)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
『劇場版 ヴァイオレット・エヴァーガーデン』は153館で土日の動員17万4636人、興収2億5228万1500円。初日からの5日間累計で動員39万2072人、興収5億5952万2200円で2位発進でした。前作との週末3日間興収比で176.4%、スクリーンアベレージは164万8899円で1位となっています

還好
最尾應該有10幾億 但追唔到k-on
劇場版賺好多&質素 唔係反比關係
京阿尼一向質素有保證
佢開劇場版唔做tv證明劇場版好搵好多
京阿尼高層啲市場觸覺不嬲唔差
劇場版係你入場睇佢就賺錢 tv佢又要買時段又要分成比電視台仲要你買碟先有得賺 佢本身已經畫到劇場版咁 咁不如直接上電影好過
所以正確方向係 tv做一季 搞好個ip
然後劇場版數錢

夏紀真係好型
呢2日一次睇哂兩季,每次公佈排名果陣都同主角一齊緊張
同埋自己以前都玩過管樂團,所以一路睇都一路有共鳴
今日睇埋青鳥同誓言
久美子說服明日香嗰到我喊到痴線 因為我都明白嗰種感受 成套我都重睇過幾次 每次到呢個位我都會失守
巴打以前玩咩
利申冇玩 純粹好奇
以觀眾角度,季番有多啲劇情鋪墊好睇好多
劇場版始終太短,細節位唔係咁易發揮
睇完第一季第一集已經好大共鳴
都要搵食架
敲擊樂
同主角一樣,想學其他但被迫學左
敲擊

我係單簧管
以前好想吹trumpet
岩岩睇完誓言,一開頭久美子吹翻美日香首歌真係
btw其實係咪為左第三季先夾硬比個廢金佢哋,點可能冇全國大賽
主要原因係3年級啲人走咗之後 有啲青黃不接
京都其他學校都幾勁
一年級篇 北宇治係黑馬
二年級篇 黑馬就變咗做龍聖
希望呢2年內有s3
我原先係想學oboe 又係被逼轉
全國大賽唔係咁易入 第一年佢地都係全國銅即係只係僅僅入到去 三年走左之後本身二年果班都唔算太勁 入唔到全國都幾合理
好中意班前輩,好想佢地都有份拎全國金獎
呢套真係好正,有作畫,有音樂,有劇情,有人生哲理,好想快d有第三季
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞