[京阿尼]吹響吧!上低音號~誓いのフィナーレ~(2)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
係咪去埋日本刷特典啲fd
諗唔到有咩cp正過佢哋
張黑裙好靚
又來料
kumire
想畫明日香變咗畫明日香
安島
雖然我都知出面啲人會話京紫無南極啊其他咁好睇,只係畫得靚,但我真係好鍾意紫羅蘭呢套野

上年比人燒完我就怕萬一京阿尼今次大吉利是一鋪清袋,過左兩日即刻亞馬遜訂左成套bd 好彩依家算無事,但佢地應該都好傷

外傳bd我都訂左到左台灣 只係依家咁樣返唔到去無得開箱
佢原作好睇好多 仲有條主線 動畫cut到冇哂又改得唔好
二月咁啱去京都大阪旅行買戲飛拎左張海報,但同呢張一對上年果張幅圖係夜晚嘅海報就買唔到,好想要但又覺得上amazon超貴買返好唔抵
好想做日本人
我有買小說但啲書喺台灣無得睇
紫羅蘭小說係咪無港版
官方出嘅應該得日版
應該淨係可以上網睇人譯 京阿尼果d好似冇中文
京亞尼唔知點解唔鐘意海外授權
其實唔止京阿尼,日本好多野都好鍾意自己圍威喂,打機特典啦,商品啦,姐係咁唔係唔好,算係可以避免外流保持品質?但會搞到我地呢啲鍾意果樣野但唔可以長期喺日本嘅人好提子囉
當年細個打機都要睇日文
細個唔識日文但都可以打爆機 究竟點做到

岩岩又重睇lm
【放火殺人】事件現場の京アニスタジオ、解体工事が終了

京アニは跡地利用は決まっていないとした上で「建物はなくなりましたが、社員一同心の中にあります」と、コメントを発表した。

https://news.livedoor.com/article/detail/18189194/
到而家都系未接受到
二月果陣有特登去睇下,周圍搭棚圍住曬睇唔到入邊,到依家睇到相見到清空變左做空地個心覺得好難受,有種感覺好似當日離世嘅人連喺世上最後嘅痕跡都比人抹走埋咁
劇場版變netflix上,都係一個選擇
https://twitter.com/nakineko_movie/status/1255693424465862656
唯有好嘅作品會長存
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞