823 領展 爆漿區

682 回覆
9 Like 50 Dislike
呢個時候唔買 點對得起黃生
又穿了
有冇823 fans出嚟講兩句
穿埋$60
屋村仔都拎住BNO走人, 仲邊有人去商場買野
穿ed
領展50蚊呢個位好難會穿,原因如下

1. 50蚊齊頭數,大家會有心理壓力呢個位會有支持

2. 基本分析:今日暴跌就係市場恐慌居多,唔通商戶唔租領展做生意咩

3. 圖表分析:根據波浪理論,而家係行緊鋸齒型態,所以50蚊應該係5浪底來,最多跌多1蚊嚇下散戶 only
起碼跌到$38
領展55蚊呢個位好難會穿,原因如下

1. 55蚊齊頭數,大家會有心理壓力呢個位會有支持

2. 基本分析:今日暴跌就係市場恐慌居多,唔通商戶唔租領展做生意咩

3. 圖表分析:根據波浪理論,而家係行緊鋸齒型態,所以55蚊應該係5浪底來,最多跌多30蚊嚇下散戶 only

順手燈下佢
諗起蘇民𡶶$8x全沽好撚屈
好你少少 83.6
有息派驚閪
你估匯豐
我78 屌早幾日70應該沽曬呢隻垃圾佢
升市佢又唔跟
跌又跌得最快
屌 果日70我都有諗住沽止蝕 而家又要繼續坐啦屌佢老母
Bin c
50難穿
好撚勁 屌
領展40蚊呢個位好難會穿,原因如下

1. 40蚊齊頭數,大家會有心理壓力呢個位會有支持

3. 圖表分析:根據波浪理論,而家係行緊鋸齒型態,所以40蚊應該係5浪底來,最多跌多1蚊嚇下散戶 only

出定
領展4蚊呢個位好難會穿,原因如下

1. 4蚊齊頭數,大家會有心理壓力呢個位會有支持

3. 圖表分析:根據波浪理論,而家係行緊鋸齒型態,所以4蚊應該係10浪底來,最多跌多0.1蚊嚇下散戶 only

咁就差唔多
60蚊唔買正傻仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞