【關於失波的問題 他的後遺】阿仙奴19-20球迷吹水區 MMCXXV

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
無圖?
又玩免險左閘
19名都夠做公廁奴啦
達子5場既expect goal:

1. Bournemouth 1.59 – 1.88 Arsenal
2. Arsenal 1.10 – 1.73 Chelsea
3. Arsenal 1.78 – 0.92 Manchester United
4. Arsenal 2.65 – 1.31 Leeds United
5. Arsenal 1.37 – 0.70 Crystal Palace

唯一輸比軌個場 因為Leno個手搥令軌expect goal大增
原來阿古唔得返年半約 唔知曼城有咩打算呢
佢都係番阿根廷養老啦
其實睇場面都知成隊波係正確既軌道上
人腳固然要再執 但個form係正確
呢次就真係要比d時間達仔啦

唔係比人場場顏射廿幾腳仲要下游都迫到你有氣無掟抖靠天才波贏波果個愛狗呀 傻閪6c
買你奧巴用住先 遲下換埋你巴丁
其實錫住用 一週一賽既話佢肯定仲有幾年貨
雖然佢想黎阿狗既機會極微
我知 我撚佢出黎笑者
Auba ? 想要咪拎去囉 有錢就賣
巴丁? 想要都可以拎走 8千萬唔該
鏟蛇點睇鏝今季回落
係因為後防老化定哥狗個套比人破左
佢好似話過完鏝約想返阿根廷踢
人腳無火花啦
高柏尼走左無買返人
阿古獸 施華 費甸老
其實上季都回緊塘啦 仲要傷埋辛尼
曼城主要係輸比自己 你比哥狗再用無限金錢大法換血既話
一定反吸到痢

問題係佢而家先31歲 要開始錫住用
睇下哥狗點諗
理論上同佢續多兩年約都仲有貨賣
但曼城要求不嬲高
又左閘。。
希望佢34-35先返去 呢幾年黎阿狗玩下 幫下達蛇
買左閘無問題 賣坦克咪岩數
應該唔會啦 佢鏝城legend
Ff到
踢完鏝再踢牙狗應該想死
問題係呢件廢撚過tank
睇下有無第二個撚仔出現
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞