【關於失波的問題 他的後遺】阿仙奴19-20球迷吹水區 MMCXXV

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
凈係記得睇過當年唔記得咩杯仔後備上場
第一腳就入波
印象中普普通通,冇咩突出表現
不過達蛇連john-jules同smith rowe都借出去,可能訓練期間真係有咩特別吸引到達蛇
其實John-jules rowe呢D擺明未夠能力踢英超
借出去係合理 不過本身佢地都擺係Sub
借走埋佢地擺邊個係Sub呢
有無d咩人可以借 或者借左出去可以收返
John jules 後備都未夠班啦
我地咁多前鋒
呢個真,我都有呢個疑問,但諗諗下仲有willock呢條友未借走,應該sub夠人掛我阿慘到要擔心有咩人sub(不過我覺得今個轉會窗會借/買二個人)
Details on Arsenal decision to shelve Eddie Nketiah’s proposed loan move and keep him for the rest of the season. #AFC choice was Bristol City, he had not expressed a preference, Mikel Arteta was impressed in training and interevened. For @TheAthleticUK

=買左人

呢句嘢老是常出現
短短三星期已經有咁多球員impress到達子
因為之前覺得全部人都辣殺
唔怪得習總唔親自去簽trade deal
你睇下劉鶴個樣,屌你好似畀人老強完生無可戀強顏歡笑咁撚樣
兩年內要買2000億美國貨
肯簽第二階段trade deal先全面取消關稅
Visa MasterCard可以入中國
人仔唔可以自貶否則加關稅
允許美國金融保險入中國

換美國1200億美貨關稅由15%減至7.5%
其他關税繼續
支那吹緊風話係喪權辱國
應該係準備新一輪既反美潮轉移視線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞