【突發】全球22市12國聯手!1.19 天下制裁大遊行短片流出!

2197 回覆
2305 Like 7 Dislike
【突發】全球22市12國聯手!1.19 天下制裁大遊行短片流出!

https://youtu.be/TpJADNug6XY

極權最大弱點係人民重新燃起希望、鬥志。

依個就係 民間集會團隊、攬炒團隊 同世界各地組織 籌備1.19 全球行動嘅原因。

特別感謝 香港教育電視 義務剪咗依段1.19 宣傳片。

謹此 宣布 12 國22城市 將會出手舉辦「1.19 天下制裁大遊行/集會」!

已確認1.19名單:
1. 香港 - 香港島
2. 美國 - 波士頓、洛杉磯、華盛頓特區、三藩市、紐約、西雅圖
3. 德國 - 柏林
4. 英國 - 倫敦、格拉斯哥
5. 澳洲 - 布里斯本 、墨爾本、悉尼
6. 紐西蘭 - 奧克蘭、基督城
7. 比利時 - 布魯塞爾
8. 加拿大 - 溫哥華
9. 法國 - 巴黎
10. 芬蘭 - 艾斯博
11. 日本 - 東京
12. 韓國 - 首爾

關於1.19 港島遊行,我留意到有巴打提議應該去九龍搞,覺得低風險啲。

其實今次分工明確,香港方面由「民間集會團隊」全力籌備,而「攬炒團隊」就專心協調,籌備香港以外嘅遊行集會。換句話說,我無參與1.19香港向東遊行籌備工作。

話雖如此,我嘗試略略幫佢地解釋一下點解1.19唔揀九龍。

以我理解,原因就係 過往兩次思穎巴嘅九龍遊行喺路線上都遇到非常多制肘,而且九龍一樣會狂出水炮車;1224平安夜遊行,更俾黑警改成跳海路線,而被迫取消。

時至今日,無論港島定九龍搞都有一定風險存在;每件事有無成果,關鍵始終在於應變能力

遠至本身有無不反、近至人數多寡、臨場反應、如何應對挑釁等都會影響每場行動成效。

最唔送頭、最無代價,從來都係念力抗共。當我地無能力用念力捽死對家,就唯有繼續不分和勇行出黎。

我地需要嘅係,盡力做力之所及嘅事,延希望之火,播改變之種。

1.19全球見。

各地最新詳情,請留意 “Fight for Freedom.  Stand with Hong Kong.” facebook 持續整合。
光復香港 時代革命
寧化飛灰 不作浮塵
先推後睇
光復香港 時代革命
1月19 見!!!!
我要攬炒!!!!
攬炒巴
推啊
攬炒
香港勝在有攬炒團隊
推唔到
推,支持全球制裁
Pish
我要攬炒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞