黑警係西九龍中心拉咗撚個影相手足

563 回覆
644 Like 78 Dislike
要求休班警著制服收工
咁可以確保市民唔會唔小心影到佢地
on撚狗 姐係如果去出街周圍影相 影風景 你條便衣狗攝左鏡 都叫犯法???on99
組隊去影相
鳩拉係一件事,問題係你都要知自己講過D咩累咗人呀屌你

你俾狗咬你死你事關我撚事,至少你講得出做得出就要承擔後果

即係我上網冇講過話要私了 俾人拉咗因為私了係因為有人鼓吹私了但我做咗所以就個網民累我俾狗拉

如果我上網曾經講過話要私了 最尾因為私了俾人拉咗就係講得出做得到承擔返後果 我死我事

你究竟噏乜鳩呀?
法庭有頒佈影相禁制令?
收皮啦
配有軍警規格之防暴裝備呀,盲撚咗呀?
屌,戇撚鳩,撚知佢係狗咩
你唔show pass我點知你係死黑警
push 無法無天
撚知係狗咩cls
又想捉返去之後hack市民部電話呀?
較早前消息

西九龍比人拉嗰個小朋友 打電話返出嚟話 佢係警署畀人打 畀人用拳頭打鼻 同埋打下體 已由劉偉聰大狀 派出事務律師處理
家下當差比人咒死全家真係冇撚錯
影張相就話拉仲要無證便衣狗,當自己法律?
執法者唔識得法律,重要振振有詞。公眾地方拍照行為,本身無犯法,除非造成驚恐。
S
有冇辦法可以推到新聞報?

呢單野要有咁大搞到咁大
話你影便衣就犯禁制
真係屌你老母黑警大撚曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞