[A/I]日系卡牌對戰新作《DUELS X MACHINA》

326 回覆
2 Like 1 Dislike
S rank除左北歐仲有咩
隻game真係紅唔起,隔離有隻shadowverse類似玩法,但係個人覺得設計同玩法無咁好,但係反而紅好多

新手可上路?出乜角好?
隻game真係紅唔起,隔離有隻shadowverse類似玩法,但係個人覺得設計同玩法無咁好,但係反而紅好多

Sv都出左好耐 呢隻冇做廣告知名度低
同埋啲卡 又冇女又冇波 好正常

新手可上路?出乜角好?

抽哂? 有大氣玩住埃先 水晶離魂係好野 狐憑同7蚊個張冇咩用

新手可上路?出乜角好?

抽哂? 有大氣玩住埃先 水晶離魂係好野 狐憑同7蚊個張冇咩用

謝巴打

暫時玩緊沙。好多event。現在打pvp拿卷抽野先。應該追邊個event易d?

新手可上路?出乜角好?

謝巴打

暫時玩緊沙。好多event。現在打pvp拿卷抽野先。應該追邊個event易d?

盡量主線全清之後再五抽五抽咁抽booster
Ranking你月尾抽幾日都夠上s
上s冇塵獎可以hea打活動等齊卡

新手可上路?出乜角好?

謝巴打

盡量主線全清之後再五抽五抽咁抽booster
Ranking你月尾抽幾日都夠上s
上s冇塵獎可以hea打活動等齊卡

好。儲下石先。
呢副deck張七費可以全沙地叫幫手2/3最爽。
因主角技是變沙地

新手上路,求教學

新手上路,求教學

會卡出手?太多高cost

新手上路,求教學

生地皮英雄能力多數唔用
北歐生地皮向多數玩回復/獸控場
地皮靠222同213生就夠

新手上路,求教學

生地皮英雄能力多數唔用

有d優質生物基本都用:122,444
抽牌可以用423/活動隻432

新手上路,求教學

生地皮英雄能力多數唔用

完全唔明咩叫423/432/122/444

新手上路,求教學

生地皮英雄能力多數唔用

Asgard冇人用loki 冇咩優勢 玩地形可以落11 22 同魔法
同埋可以落張水晶

新手上路,求教學

生地皮英雄能力多數唔用

cost atk hp

我自己用緊個副 排到200名

岩先asgard內戰 6血反勝freyja好爽

點睇

點睇

走地底 入隻634生兩格地皮
外科醫那關掉的?
賣左張金卡人造獸。買翻墮天使好爽。如果隻game出國際版應該可以吸引更多人
賣左張金卡人造獸。買翻墮天使好爽。如果隻game出國際版應該可以吸引更多人

轉頭中多隻...有運

第一次玩天使。有建議什麼必入?

唔算太順。有時卡高費
推牙
出左新包

新手,5星有le幾隻,應該入邊個陣營好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞