[A/I]日系卡牌對戰新作《DUELS X MACHINA》

326 回覆
2 Like 1 Dislike
一直都就咁打故事,唔同真人打都唔覺,d5星能力真係勁好多,場場俾人sm

但隻game唔課都可以抽晒9成卡
玩多幾日你都可能有

唔課拎齊卡都得
推推
一直都就咁打故事,唔同真人打都唔覺,d5星能力真係勁好多,場場俾人sm

玩多幾日你都可能有

唔課拎齊卡都得

點解咁講?佢唔會係咁出重覆?暫時有北歐隻狼,用補血條女加八爪魚海怪組左個補血combo

玩多幾日你都可能有

唔課拎齊卡都得

點解咁講?佢唔會係咁出重覆?暫時有北歐隻狼,用補血條女加八爪魚海怪組左個補血combo

日日都有得抽

依2個係咩任
後期真係同埃及無得打
出張死王下一round消哂你d牌,隻死王buff到十幾攻 點打
自己又抽唔到清場牌

依2個係咩任

鬥技場(rank)右邊果格
同打rank一樣
後期真係同埃及無得打
出張死王下一round消哂你d牌,隻死王buff到十幾攻 點打
自己又抽唔到清場牌

落大單解囉
後期真係同埃及無得打
自己又抽唔到清場牌

落大單解囉

埃及真係好陰濕,我用北歐,通常對方用埃及我都輸,天使比較易打,希臘就捱過開頭佢搶攻就ok
究竟 隱密 呢種效果有咩用,用完咩事都無發生

單體型魔法卡冇得直接用落有隱密嘅怪

隱密buff到大隻生物會係好勁

不過出雲玩唔到咁大隻住
有冇人想約戰

隱密buff到大隻生物會係好勁

不過出雲玩唔到咁大隻住

出零好似無勁的大怪咁
有冇人想約戰

meme
重刷?

刷過啦
尼個開得?

開得
可以玩住trinity先
或者希臘快攻
多過2張的牌你地係咪張佢變曬做水晶?
多過2張的牌你地係咪張佢變曬做水晶?

當然係
夠牌/塵用就可能留金卡
尼個開得?

掂過碌蔗
有冇人想約戰

meme

幾時方便
講明先唔玩埃 太嘥時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞