突發 雲海放大左條墮樓片, 清清楚楚影住有人被掉落樓!

1969 回覆
2559 Like 26 Dislike
中共唔介意俾香港人知
就係想殺一儆百
反正殺又係佢查又係佢
吹佢唔漲
好簡單因為當事人可能已經被打死,如果用你個方法一驗屍就知道但跳樓死所有內臟骨頭頭破碎難以判斷死因
氣窗扔人最大可能性係

氣窗大小剛好夠一個人出去

完全遮住推緊死者出去個人

而氣窗上下開關設計開窗時可以遮住推出去時一部份軀幹,樓上角度比窗遮,樓下見淨係望到個人爬出去,到跌落去先有人知

所以就算有人即埸發現都可以好容易走佬,拍片都睇唔到咩人扔

旺角登打士祼屍就係例子,咁多人行都唔覺
【13:28】穿防暴裝束的警員到場,登上高康閣調查。

跳樓關防暴咩事?

同埋呢單其實同之前秀茂平單嘢有少少似
咁dump 左佢同由得個袋跟條屍兩者差唔多囉
唔係樣樣野都要諗得咁複雜
點解全部人都講緊佢冇意識 明明都幾明顯見到有郁動個頭
推 !!!!!
推啊
我又睇唔到佢有講野 起碼佢仲有郁啊 個頭立起啊
影片對腳似係個袋黎...但跳樓點解會拎堆個袋
但係氣窗咁細回反個人出去?個片好似係睇到出左個頭,再反佢個身?
唔知大家有冇留意到跌倒去嗰果佢隻腳係撞咗牆 拉咗成個人轉方向

力學黎講 我睇到兩點
1. 如果係普通跳係無可能到嗰個位 因為未跳直頭已經向下 跳一定下小幅度斜落直落 除非用力撐出去
一定要係度力向橫出去先機會掂到 只係大家都見到佢有隻腳係向上屈曲 係無可能做到撐出去呢個動作

2.當佢隻腳卡咗下牆 佢隻手係無反應 無郁到
任何跌落隻手都無可能唔fing 呢個係人既本能反應跌落會搵野捉住
除非暈咗或者本身死咗

解釋咗唔係自殺 係有外力問題

利申 睇柯南大
點解推得咁撚慢
D人去晒邊
push
肯撚定畀人扔落樓啦,正常失足墮樓只係一瞬間,邊有咁撚多時間成個人慢慢伸出雙腳朝天
push
老共就係想咁嚇怕班和理非,佢就係用無道德抵線手段同班有良知、有抵線嘅香港人鬥。最後唔受洗腦嘅港人一係死,一係仆街
首先佢無預會俾人見到,仲拍埋片。
掂落黎後按一慣作風,案件無可疑。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞