火炭駿景園新開Hugo Cafe 黑到冇得再黑嘅分店

858 回覆
1233 Like 33 Dislike
無問題
而家係用手頭上有既相片同對答還原番件事實出黎講 我再用自己經驗去補充番
1600蚊一個鍾都坐唔到
離晒罩,完全吾合理
交租甘慘,不如野都吾食比完錢即走?
幫你推
不論樓主係book左6點定6點半 個員工咁既態度同智慧都抵炒啦好聲好氣講聲有下張booking 話如果15分鐘內走可以比個8/9折 再同下個booking講遲少少 我諗9成客都ok
經理wor 處理咁得差重扮喊
cls 食千六蚊野 仲要趕喉趕命食 收皮啦佢
垃圾餐廳
痴痴哋仲要唔認錯
罷食 又一間爽
佢以後唔洗做生意啦 最撚憎呢d黑店
樓主喺FB畀閪老細屌返轉頭添
老細都咁
唔怪得啲員工都咁嘅態度
冇趕頭趕命呀
因為跟本唔知會食食下俾人趕
幫佢出名
咁做生意遲早執, 呢單野要作付出代價
火炭過石門唔難,行過少少第一城有小巴直返
間歇有小巴石門直通添
黑店幫佢出名啦
其實上左開飯睇佢價錢唔算貴都係百鬆一位, 真係談不上高檔次唔預你一檯坐一晚果D, 而樓主霸左12個位但叫得8個餐又真係唔算食得多, 佢地應該係覺無錢賺所以想你快D走咁, 老老實實, 做生意無可能張張單都係賺盡, 做你呢檯蝕可能格離檯或者樓主下次黎賺番, 理解佢點諗一件事但做到半個鐘己經催單真係好癲.

好心佢計唔夠做就寫明繁忙時間人頭要ORDER一個餐都唔好咁肉酸, 可BLACK LIST
咁應該上FB幫下拖
我完全認同 店方無講限時 而且趕客走 係完全一個問題

而家店方明顯想合理化件事 喺無預先通知情況下 俾左90分鐘樓主一枱人去食
而事實係樓主訂枱訂1830 但要樓主1930還枱
但係好似有6個係細路?都略貴喎
你睇下佢卡邦尼意粉都成百零銀
除返張單每個人都貴過個意粉,仲要有成堆細路
樓主叫既唔算少架啦
表達得唔好,無覺得樓主有問題,覺得問題係餐廳,覺得樓主果檯唔好賺逐客
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞