火炭駿景園新開Hugo Cafe 黑到冇得再黑嘅分店

858 回覆
1233 Like 33 Dislike
消委會投訴啲乜?
依啲做街坊生意....
連附近啲人都唔幫襯既話都好快都收得皮.......
好彩有睇呢個post
本身諗住同女朋友來
而家慳返
去新開張店呢個行為本身就ON9,通常都係等幾個月間舖RUN順咗先去幫襯.最少吸少D甲醛先.
//消費者若遇到不公平的交易,例如:貨不對辦丶逾期不交貨丶對服務不滿。經與店方交涉不果,消費者便可向消費者委員會投訴//

今朝send email 同電話投訴
已開case, 俾咗case no. 我
消委會會出信向舖頭反映要佢哋回應
一個鐘都冇cls
原來真係有分店
原本唔知 宜家知了
留名
Cafe唔撚比人坐就咪撚叫cafe 仲要趕客
本身都係諗住食完坐一陣就走
但都唔好咁過份食食下叫人走呀
op會收錢寫好評報告
唔俾錢會免費幫你寫負評報告
除左地址電話
千祈唔好盡信
其實有啲人真係唔適合做老闆,好似呢個老細咁,退一萬步講,就算你個員工係啱都好,你咪用中間啲嘅方法,打個圓場,等大家好落台囉。
你作為老細,目標都係揾個盡善盡美嘅方法平息件事啫,而家咁樣包拗頸,又提證據,又呢樣嗰樣。搞到查案咁,唔著數都係間店。
佢跟本唔會有證據
張單嘅時間就已經係最好證明
入座時間同結帳時間相差50分鐘
其他人一睇就唔合理
佢有種咪開埋CCTV
睇下邊個啱囉
西餐都限時,佢執左佢算啦
張座入座係42分 個老細死都話6點
正確 我假設老細唔喺現場
當見到樓主fb有投訴 最簡單係講句俾啲時間佢睇番可能係cctv既證據 調查番件事 再喺一個合理時間內交代番成件事 再補多句對用餐經驗不快道個歉

之後理得你閂門打仔好定查完個客唔啱屌柒佢都好 呢啲野唔係淨係聽個「經理」講
新年任務!1.19大遊行!和你宵!
https://lih.kg/1822470

岩岩經過
得2個客

員工多過客
執柒左去 開譚仔啦
火炭返工,幫推,黑店要清除
我哋已經係火炭個tg group講左件事經過
相信街坊們應該唔會幫襯
做生意要講良心
成千蚊坐一個鐘
間餐廳完全唔回應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞