[2020 一月新番] 異種族風俗娘評鑑指南

671 回覆
46 Like 12 Dislike
關於今日《風俗娘》節目內容更動所造成的風波,很抱歉造成大家的困擾,問題的原因,主要在於目前我們驗證年齡方式過於薄弱,不太適用《風俗娘》的無修正內容,加上我們錯估這部作品所帶來的網路反應,包含色情檢舉與新聞的快速出現。儘管狀況始料未及,但這些都是我們營運上思慮不夠周全所發生的問題,這我們責無旁貸。

經過討論評估,我們也將提出以下措施:

1.未來限制級作品在代理商有片源能夠供應的情況下,動畫瘋將提供修正版與無修正版本的上架。
2.動畫瘋將提供年齡驗證機制來提供用戶進行驗證。
3.用戶通過年齡驗證,即可觀賞無修正版本。
巴哈要台灣地區先睇到
一直都要架 呀大師
日本正規出街規矩上係要打格/上海苔
雖然好多單行本h漫條海苔絲真係似食完紫菜跌落去,乜都遮唔到
快樂天等雜誌之前要擺便利店賣,所以嗰時雜誌版係性器全白光處理,連毛都睇唔到,要先單行本先有海苔版
近期因為奧運,啲便利店唔入成人雜誌,快樂天雜誌版都變咗海苔

有啲漫畫美國代理買咗代理,喺美國出嘅先有無碼版

原post己刪
有人backup左
即係會繼續有無修版本流出
應該用vpn就睇到?
真係唔識
但呢套應該唔會有la
佢都要搵時間比it 狗整system
有啲本子係咪個畫師懶得畫
特登將啲紫菜圍住龜頭同個西側邊嚟鋪
仲仆街過光束劍光束西
仲要時間向台灣內政部申請身份認證許可
巴哈好似要台灣電話登記,要做認證應該唔會太難
上網搵anime1都有無修,包括個阿婆
見到op出現惡魔娘
都跟得好貼喎
點解第1集唔見Chok人個畫面??
有冇巴打有真無修版backup
重睇唔見有露鮑
同藍屍一樣
呢個年頭睇到傑出關公係有種感動feel
德政
呢隻最靚
屌 有啲悶 冇卜野畫面又唔可以當裡番睇 唔係好知自己睇緊乜..
但作畫靚喎……
CLS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞