[2020 一月新番] 異種族風俗娘評鑑指南

671 回覆
46 Like 12 Dislike
留名
根本就係肥龍,骨精強同馬交倫
佢會唔會比人xxx 或者佢地逼佢XXX佢地
留名
剩係有睇呢套淫野
條仆街真係好撚重口味 屌件肥閪妖精
大波波好正
我反而關心做天使既富田美憂點演繹落去?
印象中呢個聲優都好少配男性角色(角色係雙性人),今次仲要係配風月題材既,唔知佢會唔會當GL/百合題材咁配?或者寫風俗指南當普通食評影評咁寫?
做double 486既小林裕介反而唔擔心,因為佢有做後宮王的經驗。

利申:有睇呢套。
富田美憂岩岩成年就配呢類題材動畫
天使俾狗屌
女嘅都有J
假j就是西
https://withnews.jp/article/f0180413000qq000000000000000W06w10101qq000017106A?_gl=1*bggnck*_ga*TUZsSFQ1SFFhaVFySVMtSlVTQmlWNzJUU21RMUVaZ3I2WnJOUmJ0SFloWkhSTkEzX2NJanBhRTdNdUNwY1FHWQ..

呢幅係雌性鬣狗懷孕圖,link內有真實鬣狗嘅男女性器對比圖

女鬣狗並唔係扶他咁,穴前面有支棍,女鬆狗係冇穴
陰核非常大條(假陰莖),子宮延伸出嚟嘅產道口係「假陰莖」馬眼位出嚟
而女鬆狗嘅尿道出口都係喺「假陰莖」嘅馬眼位出嚟
(尿道同產道在體內合流,痾尿生仔同一個窿)
而「假陰莖」底下有舊脂肪塊扮睪丸,所以極難分鬣狗嘅性別
交配時「假陰莖」會縮回腹內,製造一個臨時洞穴
哇屌今集睇到好撚正
用J生仔!?feel 到痛啊!
係,篇文話,有20%女鬣狗第1次生仔時假j爆裂而死
神作
今集都好好笑,笑尻天使0仔

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞