大龍生三太 樊亦敏後生靚到。。

101 回覆
550 Like 27 Dislike
屌你老母TVB打手
前排見過真人
好靚 皮膚好好
又有少少mixed感覺
支持追擊啲5毛
真心靚
TVB? 屌你老母
唔係講笑而家五張野又肥左但個樣都好J
死開啦

伍慧珊
依家都好靚
俠義救風塵 樊亦敏 壹周刊 1228期 豪語錄

我是,慣曾為旅偏憐客,自己貪杯惜醉人。
——元曲‧關漢卿《救風塵》

藝人通常講義氣,係,講之嘛,做的很少,樊亦敏卻做得到。劉家輝中風癱瘓,先是妻兒不顧,繼而助手賬目不清,樊亦敏攬上身,什麼清官難審家庭事、當街攔截遞上法庭傳票,她都幹了。劉師傅練武之人,師門廣大,到頭來可靠的是最上鏡港姐。

咁都未算怪,怪在,樊亦敏從不是圈中強勢者,正如上述曲文,自己孑然一身卻同情孤客,自己愛杯中物卻勸人少飲——比喻而已,樊亦敏無酗酒習慣,其實想問的是……

她倒坦白:「直接吧,有錢人幫人係做善事,窮人去幫人就另有所圖。大家覺得我怪,應該是將我定義為窮人。」樊亦敏愈笑愈豪邁:「但俗語不是『仗義每多屠狗輩』嗎?」

這句畫龍點睛了,因為俗語的下聯是「自古俠女出風塵」,樊女俠巾幗不讓鬚眉,而且真帶點風塵味。她是傳奇富豪羅兆輝首位圈中紅顏知己,公認最有情有義。交情本不深的劉家輝固然要救,何況羅兆輝潦倒大陸身亡,她原來也曾盡力至今耿耿於懷。義氣,係一貫敢(咁)做嘅。
善用不推文回覆
1. 叫立會議員set 運動agenda (非大台)
2. 盡量功能組別搶票 ( 得返ard 2 個月)
3. 警暴影片/証據留底, Send 去聯合國存檔
4. 繼續經濟攬炒 (防止中科技股回港集資)
5. 每人行多一步,諗下自己做到咩

唔想運動完請幫推

推埋去立會/區會議員fb俾佢地回應

佢好似有長期病,keep 住食藥漲左難免有八婆feel
同袁詠儀鬥唱卡門
二家都靚
識貨。
超大波。
之前睇唔起戰狼,
而家戰狼係救國英雄,
唔知佢依家點諗呢。
可愛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞