大龍生三太 樊亦敏後生靚到。。

101 回覆
550 Like 27 Dislike

依家d是非精真係企埋一邊
會員 #222907 - 金大喜 極有可能係五毛, 分化撚, mon-post狗或網軍
請大家保持批判性思考,善用不推文回覆,該會員以往言論:

APM有人成功劏狗? - #23
企圖謀殺
衰撚硬
lihkg.com/thread/1651421/page/1?ref=sharer&post=23

勇武最叻問藍絲媽咪拎零用錢買飯食 - #1
阿媽話 : 無啊,你打得咁叻,有本事自已搵啊

勇武憤怒,不停敲打家中度門

阿媽問 : 你想拆屋呀?

其後阿媽就範並比4條野個勇武並道 : 怕左你啦,唔好搞野呀!

勇武沾沾自喜心想 : 拳頭就是一切
lihkg.com/thread/1634582/page/1?ref=sharer&post=1

原來 救護 消防 海關都係毅進仔 - #1
毅進文憑的資歷獲政府接納為符合超過30個以中學文憑試5科(包括中國語文和英國語文科)第2級成績為入職學歷的公務員職位的學歷要求,這些職位包括救護員、三級康樂助理員、助理外勤統計主任、二級懲教助理、海關關員、消防員、警員、郵務員、社會保障助理員、二級稅務督察及福利工作員等。而成功修畢註 1延伸數學選修科的學員獲頒發的毅進文憑,亦獲政府接納為符合以中學文憑試5科(包括中國語文、英國語文和數學科)第2級成績為入職學歷的公務員職位的學歷要求,這些職位為助理文書主任、助理稅務主任、助理貿易管制主任、二級地政督察及二級物料供應員。
lihkg.com/thread/1328431/page/1?ref=sharer&post=1

你地係想警察完全唔介入遊行? - #1
感覺近幾次遊行最終目的都係向警察發洩

好期待一次遊行係完全無警察,睇示威者做得出d乜。
lihkg.com/thread/1318028/page/1?ref=sharer&post=1

支持舉報南亞仔 - #1
阿叔打人就個個要告刑事
咁南亞仔同粉紅背心男呢??
公平d啦打人就係打人
lihkg.com/thread/1308417/page/1?ref=sharer&post=1

意見及舉報: lih.kg/1707551

真係好靚

依家成個8婆咁
後生好撚正
佢拍廉政乜乜個陣係靚到我眼凸
後尾好似俾人包左 消失左
真係正
就算依家以熟女嚟講我都覺得佢唔錯
當年選美好似熱門
認真
我會追
後生都唔覺得佢靚
拍過三級?
第二套咩戲
以前有套張國榮同袁詠儀做嘅金玉滿堂,樊扮張條女,一出場靚到
威哥~
其實佢今時今日個樣都好靚
而家成日做d八婆角色
家下都好靚喎
Btw
佢唱歌好得架
就算依加圓潤左
都keep到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞