水門雞話拎楊明果間野既現金卷可以換海南雞飯!!

507 回覆
3160 Like 14 Dislike
Push
求下你唔好咁痴線啦
我淨係知另一間好難食
咁你都收左佢個50 coupon, 令佢唔可以幫趁楊明
怕就怕楊明/有人惡意整無限coupon出來
push
痴撚線公司
本身就免費派既劵
用落你身上你咪蝕,楊明有咩損失?
咁"水門"係泰國一個地方,又係有得食海南雞
好難trademark佢
教育路個間唔係分店 又新街個間先係
咁堅
一碟雞飯成本$20有找 100隻藍絲叫完口號去食都係$2000左右成本 人地開得呢個offer就自然認為afford到個成本啦
借個位宣傳吸引火力黎推post

for 想健康升級/心態體力提升手足參考

入黎補補正能量調整心態
個人夠正能量先頂到落去

自衞隊身體質素&勇氣全世界都大有必要
香港人 only you can change yourself
未來嘅希望由我地做起

Step 10.心存希望 管理情緒
Heal yourself🌱
Free yourself 🈵
Free the emotion🎉
無論咩時間 心存希望
我的使命係帶希望比大家
我地一齊行落去
沒有處理不到的事
只有處理不到的心情
管理好情緒 有助我地做得更好
⚡️減少重複接觸影響自己的負面人事
🍎每日練習 突破舒適圈 比自己進步一下
🔥要增肌/提神/搵工/調理身體想心情更好歡迎黎搵我運動

利申:健康教練
啱嘅就聽下幫自己再幫人
唔啱聽我都唔會覆你
重點係大家Build up自信+能耐做更強嘅自己

We can do it
香港人團結 正能量
呢個世界唔係我地影響人
就係人地影響緊我地
我地要內在夠強 大返佢地

永續健康身心 成功致勝
營養/心態歡迎搵我幫手
教完大家要做
香港需要大家
TG ME幫你Case Study
教你點飲食點運動打仗飲食法
20%運動 80%營養
學完再善用Budget 搞好自己體能
支持升級黃圈 培訓人才人人出資資助小朋友就業
免費簡單健康分析
收費嘅跟進我都做
支持黃圈返正價出錢幫人
Nothing is free for granted
If you Learn, do help more ppl
得閒係屋企/搵我做下運動放鬆
Build up 自己自信 無狗敢搞你
如果你期望唔出付就會有結果
請你離開

My TG
https://t.me/TreeHoIsGood
Channel
https://t.me/treehoHealthAdvice
討論區
https://t.me/THHATalk
長期戰爭 齊上齊落
對抗白色恐怖
反共抗中 我地勢不兩立
We Shall Never Surrender

United, We can win the fight
蝕幾多係次要
蝕俾d仆街垃圾藍絲真心唔抵呀
基本上就係想試藍屍有幾垃圾
有sense! Good
楊明就係少左生意
佢印coupon當然就係想有人來,而消費多過50 (我估食兩個餐都接近200啦)

你收左佢d卷,就代表佢少左一次生意機會,當然水門要付出真金白銀成本啦

水門做呢樣野,都係對楊明不利為多

除非楊明惡意印好多出來,叫人食窮水門
但楊明都要冒風險好多人用50coupon但買少過50既野
串過乜野,我buy
損敵100 自損10000
佢蝕果啲 轉頭手足去懲罰下就補晒數啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞