水門雞話拎楊明果間野既現金卷可以換海南雞飯!!

507 回覆
3160 Like 14 Dislike
燉 - 養生 原來派$50 #現金卷 先咁多人排隊,今日全日你拎住 #燉 既現金卷黎可以係我任何一間雞檔換取 #泰式去骨海南雞飯。
#換領時需與店員一同叫口號

#我就真係心繫社會喇
#水門痴撚線日常
#網上圖片

水門雞飯
元朗教育路 / 大埔汀角路 / 尖沙咀金馬倫道
唔係我分店 !唔係我分店 !唔係我分店 !

黃色水門泰式海南雞飯專門店只有以下3間分店:
1)深水埗西九龍中心8樓55號鋪(1230-2100)
2)元朗又新街任安樓地下C鋪(1230-2330)
3)上環禧利街泰達大廈地下 (1130-2030)

https://www.facebook.com/737261133131865/posts/1221374168053890/?d=n
cls
班藍絲心諗, 食雞飯好過飲味精湯
咁識玩
黃色經濟圈大暴走
水門雞飯
元朗教育路 / 大埔汀角路 / 尖沙咀金馬倫道
唔係我分店 !唔係我分店 !唔係我分店 !

好似龍門冰室咁, 俾人用咗同名
尖沙咀 果間 原來唔係
正!
但好蝕水
要叫口號,會唔會係藍屍們第一次親口講呢幾隻字
雖然cls但蝕俾佢好唔抵
總之黃色牌先係
食雞飯好過飲碗咁貴既垃圾湯啦
藍飯券變黃雞飯搏咁盡
用碟雞飯十幾蚊成本就換到班藍絲大叫「五大訴求 缺一不可」或者「黑警死全家」嘅宣傳片 其實都非常化算
金馬倫道果間成日排原來流野來同都有少少關係?
佢拎張$50都唔係無用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞