比d暗瘡印搞到好無自信 (想問醫生做激光)

106 回覆
7 Like 1 Dislike
細個生暗瘡 搞到而家左右有好多紅印 搞到好無自信去過美容院做激光 但效果唔明題
上網search到鍾經略醫生 睇到好似唔差
鍾經略醫生以前係咪係觀塘 而家搬左去中環?
有無人去過做激光去暗瘡印 效果如何? 收費係點?(學生怕負擔唔到)
想問下你地意見
OR
你地有無好醫生做激光去暗瘡印推介?
做植皮啦
紅印都要?唔係凹凸洞先要咩?
巴打諗住去邊到做?
可以google下維他命k精華液
香港好少有人用但係維他命k係可以收縮血管
可以消紅印同黑眼圈
不過要上網買
如果激光都係去台灣做pico
由細到大都有暗瘡印, 去左做皮秒 感覺好左少少淡左印, 但平時護膚都要做足..
出街都要用防曬~ 早晚補濕, 有時間就敷mask .
少糖少煎炸 , 皮膚好左. 望落精神左好多~
沒有醜人只有懶人. 巴打
香港有無好推介?
已經無懶了 但左右啲紅印都係好核突
有冇巴打絲打睇過鍾經略醫生?
有呢樣野?岩岩搵得好少資料
絲打有無好介紹?
學生哥?好似儲多啲錢搵醫生穩陣啲
你可以google下 "vitamin k rosacea" 睇下唔同既產品先
因為外國都幾多vit k精華或者眼霜產品
同埋可以睇下D用家既review先
因為都幾多人話有用 亦幾多人話無用

同埋你可以睇下rosacea患者係點樣
做馬國明機,掂掂地咁
或者可以用住vitamin c先
對退印都有幫助
有無詳細資料?
覺得自己啲紅印食得好深 搽搵野好難有效果咁
香港有得賣?搵完都係出維他命c比我
香港既十個有7個都話無效 分別不大
台灣無見過話無效
唔係架
Vitamin c好勁
基本上有保養開既女人
每日都會查vit c或者vit b vit e係塊面
係呀vit k好小眾同埋貴d
你試左vit c先啦
一個月無效果先諗vit k
防曬保濕用咩好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞