LoveLive!虹ヶ咲学園スクールアイドル同好会愛好者交流(2)9th Anniversary Fest

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
Prima Porta應該有更衣室事件 好撚串
茉優琴日係比人打到入廠 唔係訓覺
岩岩有首今次第一次Live既 唱完之後內田秀話唱緊果時其實好想喊 但因為首歌係初披露 所以點都唔喊得
之後全場望哂落leader到
聽到leader細細聲屌佢老母
收島風好多手足去同牙秀講英文
去到邊都係妹仔
勁醜惡
內田彩條仆街入場睇1ST就係為左拉笑料 你估真係去睇
打錯字添 牙秀先岩
leader咪識講普通話
內田彩都反?
長者卡都有人討論?
問你先知
你地反緊牙彩定牙秀?
問佢先知
我反leader
下個post整返個花名表先睇得明
有冇人知麻圓個名點黎
Leader可以再假d,我140抽都唔撚中
llas狗抵死
leader肯定又係all in扮一下中
虹團聲優花名/特色

大西亜玖璃:あぐぽん、leader、大西阿古路/走音、喊、奸(我冇野補充了)
相良茉優:まゆち、麻油雞、茉優親/MC帝、生放送被hey0目標1號
前田佳織里:前田(まえだ!!! )、かおりん/飲酒MK妹、好串、但又好識讚人(member一手料)、矮到仆街(146cm成個LL最矮)
久保田未夢:みゆたん、牙夢/成日扮大佬串鳩d後輩、叫d fans扮狗、日日食肉食到好撚肥
村上奈津実:なっちゃん/唔記得自介完要擊掌、釣魚好撚勁、(呢度好似從來都沒人討論佢
鬼頭明里:あかりん、牙鬼/畫畫屈機到仆街、屋企好撚窮、(好似有人派書)
楠木ともり:ともりる、牙楠、牙灯、灯露、我楠/真。leader、號稱live從來唔失手(member一手料)、唱功擔當、mc講多兩句就會長到仆街但係又好撚感人
指出毬亜:ちゅんるん(近半年先有人用)、まりあ、豬撚、麻圓/mc比前田skip、牙夢唔記得左佢叫咩名、twitter唔見人(1月18號之前)- 三樣加埋被稱為「空氣偶像」、屋企隻貓超級qq、生放送被hey0目標2號(主要對象)

田中ちえ美:田中ァァァァァァァァ、ちえ美(無啦啦話自己叫田中係因為屋企人去左睇佢,覺得係屋企人面前比人叫自己個名好羞恥)、切咪/生放送氣氛之鬼、fans代表(完全比佢講中晒)、信左虹團本身唔會動畫化嘅人、1st live哭到痴左線、比牙楠讚佢用角色聲唱歌都超穩定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞