LoveLive!虹ヶ咲学園スクールアイドル同好会愛好者交流(2)9th Anniversary Fest

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
大搞雪團嘅話me要all in了
leader leader (leader)個妹仔
LL個project最核心就係一句「同大家一齊實現既故事」
你係感受到當年點同班老女人一齊創造左個奇蹟出黎
咁難得火火搵番個project初心
我都係呢排先諗得通
一中火火伏果時就覺得好親切咁 但又講唔出係乜
上面係我呢幾個月諗左好耐既結論

點頂
pdp都多波折?請問個波折係邊到?又大牌聲優又iris出身,唔掛ll個名都大把人睇啦
唔係反虹但事實係虹團條路仲順過水
未聽過紅日? 係人都命運曲折離奇架啦
2017出哂聲優攪場1st live都要去到2019
中間D時間去哂攪咩小隊節目 玩game果D
連動畫化都係根本一開頭就完全無計畫
係佢地自己爭取返黎? 咁樣夠唔夠?
同埋iris出身又代表乜?
BTW唔岩聽既都唔關我事 我只係話呢個係自己既結論
牙夢

邪教現場

ああああああああああああああああああああ
中曬我心聲
又逼害なっちゃん
步夢ching第一次講人話 感動了
1st碟之後出下隻都已經差唔多成年後既事
唔知仲以為火火係唔唱歌全職打機

雖然中間節目打機果D都幾好笑幾好睇

岩岩小妹係到單機唱左Love U My Friend
Abemtv果幾集決定戰我其實幾鐘意睇但而定睇番成件事都奇奇怪怪,好似有資源但唔知點洗好咁
牙夢派糧!!汪
唔係話咩 但中間D時間個Feel好頹咁
唔係本身跟開既唔知以為隊野執左咁
D大宣傳果D又唔見有乜
你唔好講到老女人個種奇蹟奮鬥咁廉價OK? 當年老女人得依個PROJECT未紅個陣又無其他JOB,有D要去配HGAME 有D飯都無錢開 有D去做工廠妹
你而家所謂虹團 就算無LL招牌 有D已經SOLO出道 有D已經係紅左聲優 有D係電視節目主持 我睇唔出有幾波折 佢地就算無LL都可以搵倒食 唔好抵毀老女人OK?
Ok
衝緊 汪汪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞