[有圖] 原來林明禎真係假波

246 回覆
52 Like 24 Dislike

對波好似好硬下啲肉唔識走位

sport bra唔束實唔通真係盪盪下俾你地J咩

你知唔知自己up緊乜

對波好似好硬下啲肉唔識走位

sport bra唔束實唔通真係盪盪下俾你地J咩

你知唔知自己up緊乜

有冇揸過波?
我係絲不過睇唔出真假波 但佢個樣幾靚呀

明禎bb#
揸不到的波都是假
媾不到的女都是作狀

你係咪冇波有波你自己托下已經知真波會唔會咁既型
揸不到的波都是假
媾不到的女都是作狀

不願面對的都是假
對奶只係bonus 佢真係好靚 笑起上黎好gfable

都是假的

笑得靚笑得true我都認同既
但話佢個人好pure好true果d真係傻仔
擺到明扮出黎都信

哩D大家都冇得講
要真係有人同佢識得耐先講得扮唔扮
唔通西口西面咩對人咩

認同
唔怪得之前睇晒佢ig啲相都搵唔到佢著泳衣嘅相

我ig夠唔擺泳衣相, 三點式相
唔通我又假波咩!

Gay 男人老狗想著三點式
又真係有啲假

Btw有冇巴絲都係對整容同隆胸好反感?

你係咪冇波有波你自己托下已經知真波會唔會咁既型

點托都托唔到成個碗形
佢好似人地谷奶 石頭胸好硬咁 佢係咪餵緊人奶
到最後有得屌你咪又係屌
講經咩法官大人
到最後有得屌你咪又係屌
講經咩法官大人

唔使麻煩大家
我屌埋你地個份
上面話唔post泳衣相=假波既返去讀多d書先出黎討論啦好無
大把女都唔post泳衣相啦 有就一定要露嫁咩
露都唔比你班傻西睇 慢慢FF啦

波台班煩膠搞夠事未? 四圍留言打5P字 死撚開啦
上面話唔post泳衣相=假波既返去讀多d書先出黎討論啦好無
大把女都唔post泳衣相啦 有就一定要露嫁咩
露都唔比你班傻西睇 慢慢FF啦

波台班煩膠搞夠事未? 四圍留言打5P字 死撚開啦

我諗佢地嘅意思係佢一直都po開啲緊身/露gap show大波相
冇乜理由唔post泳衣相
記得幾年前明禎未出道
高登有人出post j個時好似有見過泳衣相
仲話好妒忌佢個木咀細佬
有冇人有印象

呢張
記得幾年前明禎未出道
高登有人出post j個時好似有見過泳衣相
仲話好妒忌佢個木咀細佬
有冇人有印象

呢張

如果呢張係佢,條線夾極都係 I 字啫,邊有宜家兩隻碗咁呀…
又真係有啲假

Btw有冇巴絲都係對整容同隆胸好反感?

歐美個d好似隆波當食生菜
條條女對波都假到仆街

成個警鐘咁

佢老母同佢家姐都係咁大波
唔通含家都去曬整?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞