[有圖] 原來林明禎真係假波

246 回覆
52 Like 24 Dislike
忠實fans係到
佢沒出道之前就有follow佢
唔覺假波,不過哩排佢瘋狂做gym好似縮左水
知道左佢假波之後愈睇愈覺得佢樣衰

都好令wo 2&b清

都好令wo 2&b清

佢老母同佢家姐都係咁大波
唔通含家都去曬整?

又啱喎 其實睇佢老母個樣,都知佢成家基因優良
唔通含家都去曬整?

全家去整真係唔出奇
唔通含家都去曬整?

我屌埋佢老母同家姐
搵返個post
原來都係一兩年前
http://archive.hkgolden.com/view.aspx?type=EP&message=5866880&highlight_id=0&page=1&authorOnly=False

呢條女識玩

佢細佬肯定成日偷睇家姐沖涼
搵返個post
原來都係一兩年前
http://archive.hkgolden.com/view.aspx?type=EP&message=5866880&highlight_id=0&page=1&authorOnly=False

呢條女識玩

咁都唔扯
點解細佬個樣可以同家姐差咁遠
唔通含家都去曬整?

全家去整真係唔出奇

佢家姐我幾肯定有整過容,波就唔知

因為細佬冇整容
我係絲不過睇唔出真假波 但佢個樣幾靚呀

好撚煩啊 啲女人又走出黎認絲打

因為細佬冇整容

細佬割雙眼皮 隆山根 就會似家姐

因為細佬冇整容

細佬割雙眼皮 隆山根 就會似家姐

點解都係同一個老母~ 會生出啲咁既樣~~~
搵返個post
原來都係一兩年前

呢條女識玩

咁都唔扯

我係絲不過睇唔出真假波 但佢個樣幾靚呀

好撚煩啊 啲女人又走出黎認絲打

衝出黎認自己冇波
硬到
樣唔係特別靚
靠對假波先有人知佢咩水

呢句啱 如果唔係賣波 唔會吹捧到咁
可惜都只係賣假波

D人主要係吹到佢好可愛, 好有女朋友Feel
理得佢真定假 未又係細過我
我好奈以前就科勞佢
係咪假波唔重要
最重要佢真係好陽光同爽朗
呢種女仔真係咁易搵到咩?
唔理係咪假波,總之見到佢好有初戀既感覺

證明你初戀係假 ~ 根本不存在
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞