[AD傷出] NBA 19-20 常規賽討論區 (33)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
兩輪遊唔算差唔
你睇睇佢第年陣容先啦
當佢快艇果時,芬妹皇叔依度話唔當巨頭
佢單核帶垃圾2輪遊唔失禮囉
唔通下下要單核入final先勁?
咁咖哩都廢啦
2016 gsw vs hou
curry傷,勇士贏

klay 西岸帶隊就未必得,東岸帶隊入個季後賽,你敢講一定唔得?

DeRozan 長年東岸都壓住beal黎打啦, beal點排第3
La clippers 真係未成氣候
上季巫師出場場數大於50既只有Beal(81)、Jeff Green(77)、Satoransky(80)、Thomas Bryant(72)、Rookie Troy Brown(52)
如果同陣同標比,我敢講klay 一定差過標
Ddr,你係咪覺得毛個陣靚過龍先
係既you win lor
廢,單核先叫勁
Chris Paul 絕對唔會係帶隊冠軍料囉

Griffin 原來比人吹到唔係巨頭料?
2016 socalled chris paul 打贏馬刺代表作
Griffin 對住duncan 表現仲好過波縮
你當你係gm
你係咪想要ddr多過標先
講真17年唔係佢傷
大機會過到你勇
不過事實傷左冇計
是但 beal我冇乜興趣反
你鍾意排佢第一我都唔理你

如果你將derozan/klay同beal 互換,換左beal果隊只會更差,包括而家既Mitchell
你講帶隊先
同陣容 標帶隊會好過ddr or klay
但如果你講curry klay or curry beal 咁我都覺係k岩啲
但唔代表標個人實力渣過klay
睇返巫師同速龍呢幾年Playoff撞過兩次
一次係15年巫師4-0
另一次係18年速龍4-2
DDR長期屌打Beal
我覺得只係55波,唔敢講大機會

一隊火箭總決都未入過,面對一隊勇士2年總決1年冠軍,西決搶7大戰,火箭球員心理質素一定差過勇士好多,加上火箭輪換短成隊波手震唔出奇。

學kd講句,當你季後賽對住有豐富經驗既勇士搶7,你好大機會已經輸左
Kd依啲痴冠撚樣你都信?
佢緊係咁講啦,激嬲佢大佬咖哩
一陣拎唔到fmvp咪仆街
芬女除左果個series 有幾時硬過
講到米曹勁過標 已經可以無視
on撚鳩
Knicks Trade Rumors: Andre Drummond Discussed with Pistons Ahead of Deadline
好弱人 真係傻架wo
瘤弱人係想點
好想話想組三巨頭(細摩,牙牛,鼓佬)
RJ 是咪busted
呢幾年係咪得嗰隊搶7贏到勇?
睇多兩季先,
Draft個時都知完成度低,基本功差
反而Knox真係bust左,上季都已經垃圾,今季仲退步左
RJ 啲罰球咩事
佢有能力 get to the rim 但罰球咁樣等於自廢武功
鵝又要連輸了 favors好似又傷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞