[AD傷出] NBA 19-20 常規賽討論區 (33)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
交最貴既稅,捱最狠既打
Beal係28 5 6啊陰公

比人講到只要唔係Harden同Klay就垃圾
2017係咪傷到無人, 何仔眼都脹哂都要打個年
KD真係狗黎
2015 討論第一sg,harden klay 夠比人話垃圾,而家既beal 都比唔上2015 既佢地啦
2009 討論中鋒,howard 夠比人話垃圾

btw beal坐穩第3sg?東岸長年入唔到季後賽,未去西岸既DeRozan 都吊打beal啦

剩係講今年, Mitchell 都贏啦,beal帶隊入左季後賽先講
成班冇個反駁到cp3到底有乜值得吹捧
上限係帶隊2輪遊,吹捧到上天,又怪harden 帶隊不力
自己搞掂好自己先怪人啦
nba Kevin durant真係靠勇士先有冠軍,帶隊帶到咁差
https://lih.kg/906492

你都搞笑既,仲講帶隊
Klay單拖帶隊入左季後賽 我食屎呀
一個organization 入面一個人奶共
咁湖人咪成隊都奶共迷?有件奶共占狗做大佬

成班奶共占球迷趁機罵我囉 平日我反占反得多,比你地班奶共迷記住都唔出奇既
又話請尊重
火龍哥反占反kd反cp3
到底有咩球員唔會比佢屌
打下飛機都唔得
講真cp 係帶到隊波喎
佢係有實力
巫師由開季到依家傷撚左半隊,Beal近呢半個月都傷撚埋,拎黎同雀比
湖人的確係奶共
依度都有幾個
學x,box,逆x玫瑰,華文x,強x裝甲
雀都傷左康0既
巫有牆抵消返
睇睇毛個陣先話帶隊啦
比咖哩帶都未必入
要foj lv先穩
真心勇真係為左唔交稅有諗過唔續哂四星
利申:識bob Myers
咁就唔好幫果隻睇cctvb既奶共占迷護航啦
睇tvb都有人護航
想問勇迷TT份約慘D定廢鳩份約慘D
廢鳩三冠功臣+親生仔
我比你上年beal唔傷都唔入playoff啦
你點計到beal穩陣排第3sg
我同意
我都反乜鳩珍x武士
常規賽帶隊有料
季後賽帶隊兩輪遊
Beal帶隊會好過klay 你同意嗎
做大佬果種
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞