美國派出六架B-52轟炸機到達距離伊朗三千公里的軍事基地,隨時候命

333 回覆
195 Like 0 Dislike

二戰法國係輸戰略...
應該由一開始設計就有反坦克o既設計
可能係一開波產能問題無細分出嚟?
德國坦克其實唔勁,個時仲好多騎馬,但英法已經係全現代化。德國係靠食冰毒,幾日幾夜咁打到法國仆街。
你甘多機係則邊,盲的都見到啦,仲點樣隱形
真真正正現代化係得美軍,打法國由一開始法軍已經不戰而敗根本連真正抵抗都做唔到
法屬南極領地:真毒撚
乜嘢真真正正英法美冇用馬已經係現代化啦。
二戰開始美軍其實都唔係好入流,係法國輸咗先嚟料
6架夠做炸爛伊朗

少量士兵就應該係,但係如果成隊主力,日日係甘,都幾.... 有沒source
Thx
Ching 雷達隱形唔係目測隱形wor
送貨咁
好聰明嘅玩法

美國最強係海軍配合空軍,遠程攻擊
而個海就係天然屏障,隔絕陸軍坦克短程導彈恐襲

你想攻擊個島一定要遠航,咁變咗有能力攻擊嘅國家唔係好多,而要製造大噸位戰艦嘅國家就必須要高過某程度嘅經濟實力,而咁高經濟實力嘅國家就唔會同美國打仗

啲細國弱國/恐怖組織/支那非洲兄弟想偷襲都冇能力

中東咁多年戰爭,美軍派陸軍守住嘅地方成日都俾人偷襲。
你成隊中隊甘去,好似顯眼左d , 同埋機一多都係嗰個雷達切面容易啲有人注意 9 up
On撚9兼閱讀理解零分
上面講左”射程有1000(km啦,唔通mm咩)左右(睇帶咩導彈),你咩肩托式可以打成千公里?

另外B52飛幾高呀,你瞄唔到射唔到呀
事實係中間冇嘢。
二戰雷遠好似唔發達可以一架靜靜雞去
現代就一支icbm收得工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞