一人擺低一個笑得最靚嘅女明星

471 回覆
75 Like 8 Dislike

陳意涵
雖然我都覺結衣好靚,但鐘意結衣既人好似冇咩資格鬧泡菜係整容狗

利申 唔排除女大18變

Elizabeth Olsen

微笑
大笑+燦爛咁笑
我係女仔都睇到心動
大笑+燦爛咁笑
我係女仔都睇到心動

湯匙面
雖然我都覺結衣好靚,但鐘意結衣既人好似冇咩資格鬧泡菜係整容狗

利申 唔排除女大18變

啲相係幾歲。。

咁啲韓國人都應該冇整容係女大十八變

冇人覺得黎姿笑得靚

me

黎姿真係好靚
大笑+燦爛咁笑
我係女仔都睇到心動

湯匙面

笑到咁誇張,唔通塊面仲keep住原形咩。。。

利申 唔排除女大18變

啲相係幾歲。。

韓國人女大18變就梗架啦哦吧 ,再進化添,愈大愈靚就宇宙第一

利申 唔排除女大18變

啲相係幾歲。。

韓國人女大18變就梗架啦哦吧 ,再進化添,愈大愈靚就宇宙第一

笑死人地攞明星例子你又攞啲路人嚟做例子
比你講哂好冇?

利申 唔排除女大18變

啲相係幾歲。。

比你講哂好冇?

笑死,我話啲韓妹多大18變,愈變愈靚架喎!讚下都唔得?唔係咁小氣呀麻哦吧?

繼續林嘉欣

一路笑一路唱歌
https://youtu.be/cTic77siVYY

嘉欣BB笑起身真係無得輸,尤其係側面

利申 唔排除女大18變

啲相係幾歲。。

比你講哂好冇?

笑死,我話啲韓妹多大18變,愈變愈靚架喎!讚下都唔得?唔係咁小氣呀麻哦吧?

呢啲整容廣告 緊係有咁大分別放咁大分別啦

咁既話 結衣呢張都可以做整容廣告

竟然有人識真真

J到痴線

連對眼都識笑

真真超得意

真真係勁得意

利申 唔排除女大18變

啲相係幾歲。。

比你講哂好冇?

呢啲整容廣告 緊係有咁大分別放咁大分別啦

咁既話 結衣呢張都可以做整容廣告

咁嘅話,呢幾張都可以做整容廣告

佢啲牙炒曬車wo師兄

好車咩

呢個真係唔識欣賞..
佢對眼呢?

單眼皮唔錯啦
我bye

按韓狗哦巴嘅標準,上面成班整容怪,日本先係整容大國😱😱

按韓狗哦巴嘅標準,上面成班整容怪,日本先係整容大國😱😱

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞