一人擺低一個笑得最靚嘅女明星

471 回覆
75 Like 8 Dislike
[quote]貼泡菜果啲垃圾,唔該節省啲啦

泡菜雞屌打壽司雞啦

人造雞食多左?

壽司雞都大把人造啦
節省啲啦

間接認左人造雞
日本我就唔知 唔係個個都mk整容樣
韓國果啲個個0死角我就肯撚定係人造雞

兩邊都整容雞我寧願睇個零死角身材好都唔睇個象腳矮壽司雞

新垣結衣重高過你阿矮撚
日本女星睇落個個都有性格 有自己果份氣質
韓國啲女倒模出黎 性格又要扮到乖乖 扮到好開朗 假到仆街 成場大龍鳳咁
利申08年開始追少時 演唱會 碟 寫真都有
唔該你啲韓fans睇清楚韓狗既本質啦 公仔黎昨
扯線公仔咁 wtf

唔係喎 google佢米7唔夠喎 我高佢十幾cm喎....
唔講以為你讀心神探識隔mon睇性格😂

咁我都高過佢喎
屌仲以為有米九
嚇到我唔係幾敢出聲

韓狗J膠

韓狗J膠

唔好笑佢地啦 韓狗係中意食味精呃自己

blackpink>全部壽司雞

石原里美

韓狗J膠

This? 好大個口呀喂,快啲放你條J仔入去啦

韓狗J膠

韓狗呢,韓狗呢喂?

個腦第一張諗起依張
但我覺得佢得依套戲靚

韓狗J膠

做咩認錯左你啲壽司雞?

一眼睇落黎韓星個個啲feel都差唔多嘅

yuuuuujinnnnn 好似兔仔

贏哂

贏哂

由佢細細個睇到佢而家
正到痴線

韓狗J膠

做咩認錯左你啲壽司雞?

J膠J到塑化劑上左腦?

竟然有人識真真

韓狗J膠

做咩認錯左你啲壽司雞?

J膠J到塑化劑上左腦?

有冇第二句 次次都呢幾句既

贏哂

邊忽贏咗?
對眼分到咁開,成隻et咁,不了

韓狗J膠

做咩認錯左你啲壽司雞?

J膠J到塑化劑上左腦?

呢堆小學雞廢話見到都唔想理

做咩認錯左你啲壽司雞?

J膠J到塑化劑上左腦?

有冇第二句 次次都呢幾句既

做咩呀?面對唔到呀
阿媽係女人就係一句真理,唔通你母親係男人?定係塑化雞呀

贏哂

由佢細細個睇到佢而家
正到痴線

真係好靚痴線
仲搵金所炫同佢比
贏9條街啦金裕貞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞