[多圖][sars遊]行大陸野味市場,真係好似行動物園,種類比海洋公園仲多

526 回覆
1438 Like 31 Dislike
樓主 RIP
外國打獵好多都係食d多肉又符合返食物鏈邏輯,都係打鹿呀野豬呢d數量多又多肉食既動物

冇人會見係動物就想食特登走去殺d狐狸野狼箭豬etc.,就算非州d原始部落都唔會咁撚癲

見野就食呢d咁低等既行為連昆蟲都唔會做,班支那賤畜根本就單細胞低等生物黎
cls
呢個真
我覺得有d動物賣出去, 一定好賺過比人食
例如隻豹紋貓
樓主唔好返香港
求你
放上twitter 比國際知鬼國有幾cls
除左啲雞鴨之外其他都係捉/偷返黎

之前睇YouTube見到有人講笑叫個大陸youtuber劏左隻狗黎食,有人覆佢話大陸人唔會自己養狗黎食,好蝕咁話喎
D 毛色咁靚,似係人地養開嘅貓貓比班蝗捉咗
主人一定喊到仆街
點解無d斷手斷腳支那人賣?
又話背脊向天就食得?
痴撚線
為生存就話咩都要食

人地國家發展完 有錢係食得環保健康
支那人就乜鳩都放入口
元素表放完放生物百科
以前呀婆黎香港探我煮過兔比我食
唔知喺支那帶落黎定香港買到
食第一啖已經有種腥味 同食落唔似雞牛雞羊質地 好硬
問兩問先知係兔 嚇到我即刻嘔 唔再食
呀婆仲話我唔孝順 咩辛辛苦苦煮出黎 天話佢喺支那成日食
我屌
以前呀婆黎香港探我煮過兔比我食
唔知喺支那帶落黎定香港買到
食第一啖已經有種腥味 同食落唔似豬牛雞羊質地 好硬
問兩問先知係兔 嚇到我即刻嘔 唔再食
呀婆仲話我唔孝順 咩辛辛苦苦煮出黎 仲話佢喺支那成日食
我屌
當年sars多得班生番唔少

專家在研究SARS如何傳染給人類時,認為廣東人嗜食野味,而普遍成為廣東人桌上菜餚的果子狸,是SARS冠狀病毒主要載體,因而認定SARS病毒可能因廣東農戶養殖果子狸而導致人染病。
樓豬全面消毒先好返黎
真係cls公司
環保撚?
真係多撚過海洋公園
有錢老虎都有得食
樓豬咁夠膽影唔驚做埋野味咩
屌你老味他日有喪屍世界末日我都會覺得係因為啲大陸喱 乜撚都食痴尻線
咪撚返落黎
兔兔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞